Crónica Juv. DH: Hospitalet 2-2 FC. Barcelona

El Hospitalet empata con el Barça

L’Hospitalet: Guille, Poño, Iván, Josep, Aleix, Pol, José, Toni, Ernest, Castillo, Alguer. També han jugat Rafa, Gerard, Robert, Roger.

FCB Juvenil A: Carlos, Dalmau, Sergi Gómez, Oriol Rosell, Balliu, Palau (Gustavo), Ernesto (Rafa), Masó (Mauro), Etock, Espinosa, Deulofeu.

Gols: 0-1 Deulofeu, min 58; 1-1 Toni (p), min 60; 2-1 Roger, min 67 i 2-2 Etock, min 92.

Comentari

El Juvenil A del Barça ha sumat un punt al camp de L’Hospitalet en la novena jornada de la Divisió d’Honor. Quan semblava que la derrota seria definitiva, el gol d’Etock ha permès als d’Òscar Garcia empatar el partit.

Contra el penúltim classificat, el Juvenil A del Barça tenia el repte d’aconseguir la quarta victòria a domicili del curs. Però la falta de definició dels blaugranes en els metres finals sumada a l’eficàcia del rival de cara a porteria han propiciat que l’equip dirigit per Òscar Garcia només hagi pogut emportar-se un punt de la seva visita al camp de L’Hospitalet.

Ocasions errades

En una primera meitat on els locals s’han mostrat seriosos en defensa, el Barça ha gaudit de dues grans ocasions en el tram final del primer temps. Gerard Deulofeu i Albert Dalmau han protagonitzat una jugada que aquest últim no ha pogut convertir en gol. I més tard, Deulofeu, en acció individual, tampoc ha encertat a inaugurar el marcador.

L’Hospitalet dóna la volta a la situació

Però als tretze minuts de la segona part, Gerard Deulofeu no ha perdonat més i ha obert la llauna a favor dels visitants (0-1) després que la seva centrada des de la dreta la desviés un jugador rival al fons de la porteria de L’Hospitalet. Només dos minuts més tard, l’àrbitre ha xiulat un penal dubtós d’Ivan Balliu que Toni, el jugador local, ha transformat en l’empat (1-1). Tot i el domini blaugrana, en el minut 67, Roger ha avançat L’Hospitalet en el marcador signant el 2-1.

Etock aconsegueix l’empat

El Juvenil A del Barça s’ha trobat amb una situació adversa que ha intentat capgirar fins al final, sense abaixar els braços. I així, en el temps de descompte, Etock ha aconseguit marcar el gol de l’empat final (2-2). Un gol que li ha permès al Barça sumar un punt i a Etock convertir-se en el màxim realitzador del Juvenil A amb sis dianes.

Tercers a la taula

El resultat d’aquest dissabte al camp de L’Hospitalet deixa el Barça tercer a la classificació de la Divisió d’Honor, amb 21 punts, just per darrere de l’Espanyol i la Damm, primer i segon classificat, respectivament.

FCbarcelona.cat

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.