Crónica 3ª Div: Santanyi 2-0 Norteño

El colegiado con los capitanes del partido

Alineacions:

Santanyí: Toni Mas, Manresa, Adrià, Alain, Garí, Picó, Nevado, Nando (Carlos Villar, min. 81), Nico (Vicente, min. 85), Rueda (c), Simó (Barceló, min.77)

Norteño: Barceló, Isaac, Meliton, Xavi, Joan (Castro, min. 65), Jose, Badia (Adrià, min. 50), J. Martinez (c), Cortés, Marc (Guille, min. 60), Català.

Gols: 1-0 Rueda min. 43 2-0 Nico min. 75

Àrbitre: Matias Puigserver Trobat, va mostrar grogues a Isaac i Català pel Norteño. Va passar desapercebut, encara que li costa col.locar-se bé al camp i arriba a molestar als jugadors.

Targetes: Saac i Joan Xavier per el Mercadal

Comentari:

Clara la victòria i curt el resultat.

Partit dominat per complet pels locals, que probablement han fet de Barceló, el millor porter de la jornada a tercera divisió.

Dos han estat els gols que han pujat al marcador, però si no hagués estat per l’excel lent actuació del porter fornellenc, podríem estar parlant de dos o tres gols més.

Al 27 ‘, ja li ha parat una de claríssima a Nando, i si en el 43’, no ha pogut evitar l’un a zero, ha estat perquè el xut de Rueda era imparable. Al 55 ‘, jugada de fabula entre Nando i Nevado, rematant aquest últim a boca de canó i de nou gran parada de Barceló.

Al 66 ‘, una altra gran intervenció, aquesta vegada a xut de Simó.

Seguia l’atac del Santanyí, i una falta treta pel capità Rueda, que Nico envia al travesser, feia pensar que encara arribarien més gols.

I en el 75 ‘, magistral jugada per banda d’Adrià, que Nico remata al fons de la xarxa.

Però el porter menorquí encara trauria dues mans fabuloses, una a Picó, quan aquest s’havia quedat completament sol en la frontal de l’àrea, i una altra a Nando, que se’n va de dos contraris en una jugada personal, però el seu xut es topa de nou amb el que sens dubte ha estat el protagonista de la tarda.

J. Viudès per Fútbol Balear.

Fotos Pepsila per Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.