Crónica 2ª Reg.: Lloret 1 – 1 Llosetense «B»

Jugada del partido
Jugada del partido

Alineaciones:

Lloret: David Perez, Jaume Garcias, Domingo Oliva, Juan J Coll, Josep Roig, David A Perrelo, Vicens Canyelles, Alberto Miranda, Domingo Llabres, Francisco Pons y Sebastian Vallori.

Sustituciones: Bernabe E Melian por David Perez (min.54), Oriol Grau por David A Perrelo (min.72), Bartolome Coll por Domingo Llabres (min.76) y Juan J Ortiz por Josep Roig (min.84)

Llosetense «B»: Ivan Benitez, Antoni Ramon, Bartomeu M Munar, Angel Valero, Miguel A Reina, Miguel A Pol, Jose Jerez, Yossef Said, Tarik Jamil, Francesc Servera y Miguel Planas.

Sustituciones: Jorge Morales por Ivan Benitez (min.46), Jose L Lopez por Miguel Planas (min.46), Monserrat Coll por Miguel A Pol (min.46), Xavier Capo por Jose Jerez (min.73) y Antoni Coll por Antoni Ramon (min.82)

Goles: 0-1 Miguel A Reina (min 88) y 1-1 Vicens Canyelles (min 89)

Árbitro: Oscar Daniel Rodríguez Estevez. asistido por Pedro Miguel Areganas García y Andrés Arce Arellano.

Tarjetas: Domingo Oliva (amarilla, min 70) y Juan J Ortiz (amarilla, min 87) para el Lloret. Jose Jerez (amarilla, min 50), Francesc Servera (amarilla, min 60) y Miguel A Reina (amarilla, min 90) para el Llosetense «B».

Comentario:

Una setmana més i amb aquesta ja en van 5, el Lloret torna a sumar un empat. El d?avui ha estat un d?aquells partits que no passaran a la història. Tot i que el conjunt local ha començat bé el partit, tenguent el domini del joc i disposant d?algunes arribades de perill, poc a poc el Llosetense B, s?ha ficat dins el partit i l?encontre s?ha igualat molt. Prova d?aquesta igualtat entre els dos equips, és que s?ha arribat amb empat a zero gols al final del primer temps.

A la segona part, el Llosetense B ha realitzat diversos canvis que li han donat més arribada amb atac, però sense crear excessiu perill. Durant la segona part el Lloret ha seguit fent un partit seriós defensivament, però no ha disposat de gaire ocasions de perill. Semblava que el partit estava destinat a finalitzar amb empat a zero gols, però una badada defensiva ha permès al Llosetense avançar-se al marcador. Seguidament, en Vicenç Canyelles s?inventa una genialitat, i amb un fort xut de fora de l?àrea ha marcat l?empat a un definitiu.

A més de no haver pogut sumar els tres punts, diversos jugadors com en David Pérez i en Josep Roig, han hagut d?abandonar el camp lesionats. Desitjam que puguin recuperar-se el més aviat possible, perquè l?ajuda de tots és important per aconseguir que arribin les desitjades victòries.

UE Lloret para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.