Crónica Preferente: Alaro 2 – 1 Cardassar

El Alaró vence ala Cadassar por la minima
El Alaró vence ala Cardassar por la mínima

Alineaciones:

Alaro: Emiliano Otamendi, Juan Guasp, Alberto Fernandez, Javier Cañellas, Daniel Torres, Juan C Calderon, Bartomeu Rossello, Joan J Pol, Baltasar Ramis, Gaspar Amengual y Bartomeu Muntaner.

Sustituciones: Gabriel Campins por Daniel Torres (min.46), Diego Bragunde por Bartomeu Rossello (min.46), Jose L Garcia por Baltasar Ramis (min.55), Adrian Juan De La Loma por Joan J Pol (min.78) y Federico A Sbert por Juan C Calderon (min.80)

Cardassar: Joan Pascual, Luis Brunet, Xavier Idevix, Bartolome Pont, Miguel Miquel, Jomatan Cano, Xavier Gil, Gabriel A Roig, Juan Mesquida, Juan Rigo y Luis M Medina.

Sustituciones: Xavier Burguera por Juan Mesquida (min.63), Jose L Jaume por Juan Rigo (min.70) y Bartolome Capo por Luis Brunet (min.84)

Goles: 0-1 Xavier Idevix (min 39), 1-1 Juan C Calderon (min 60) y 2-1 Miguel Miquel (min 76)

Árbitro: Jaime Buades Umbert. asistido por Francisco Durbay González y Alberto Daniel Delzart.

Tarjetas: Diego Bragunde (amarilla, min 55), Gabriel Campins (amarilla, min 66), Juan C Calderon (amarilla, min 70), Gabriel Campins (amarilla, min 89) y Juan Guasp (amarilla, min 89) para el Alaro. Jose L Jaume (amarilla, min 73) y Gabriel A Roig (amarilla, min 90) para el Cardassar.

Comentario:

Victòria molt important i justa de l´Alaró – lo que supusa aconseguir 10 punts dels darrers 12 disputats – davant un Cardessar que en cap moment va donar es partit per perdut.

Sa primera part va estar més controlada per part del Cardessar que va demostrar tenir molt d´ofici i va estar molt ben colocat dins es camp de joc, a pesar d´aixó, es joc que varen poder presenciar ets espectadors en aquets 45 primers minuts va esser molt escas i si exceptuam es gol visitant que va venir arrel d´una treta de falta que es porter Emiliano va haver de fer fora de s´àrea perque se va enbuiar amb sa pilota a nes peus i dues arribades de s´equip local a sa porteria visitant, sa veritat es que sa majoria des minuts sa pilota va estar deambulant per es centre des camp

Sa segona part ja va esser molt diferenta, perque el Cardessar va sortir concenciat en defensar sa seva ventaja a nes marcador i per contra l´equip d´en Tomeu Fullana i en Baptista Amengual, va sortir disposat a capgirà es resultat, prova d´això es que de principi ja varen fer dos canvis a s´equip que varen suposar inmediatament un canvi radical amb s´incursió d´en Guasp a nes carril esquerra i es bon toc de pilota d´en Diego enmig des camp. Prova d´aquest domini alaroner va arribar a nes 15 minuts d´aquest periode s´empat a nes marcador per mediació de Calderon que va engaltar un fort xut desde molta distancia i amb s´extrany que va fer sa pilota va impedir que Pascual pogues aturar-la.

A partir d´aquí sí que l´Alaró es va fer l´amo des partit i va poder aconseguir olgadament sa victòria a pesar que es gol que va suposar quedar-se amb el tres punts va esser amb una jugada molt desgraciada per part del Cardessar, ja que va venir a partir d´una pilota molt fàcil per es defensa visitant Miquel que la va tocar amb es cap, sense adonar-se´n que el seu porter esteia a punt d´agafar-la, lo que va suposar que li envias per damunt i així es produigues es 2 – 1 final.

A. Vidal para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.