Crónica Benjamines F-7 Pueblos (Gr. D): Margaritense 9 – 1 Círculo Sollerense del S.

El Sollerense no puede con el Margaritense
El Sollerense no puede con el Margaritense

Alineaciones

Margaritense: Bartomeu Tous, Gabriel Mas, Juan Antonio, Mateu Estelrich, Agusti Martinez, Francesc Borras y Hamza Ben-dali.

Círculo Sollerense del S.: Antonio Morales, Francisco Javier, Andres Carrillo, Miquel Coll, Pau Noguera, Joan R Bort y Julia I Coll.

Goles: 0-1 Pau Noguera (min 2), 1-1 Mateu Estelrich (min 20), 2-1 Hamza Ben-dali (min 24), 3-1 Hamza Ben-dali (min 27), 4-1 Juan Antonio (min 32), 5-1 Hamza Ben-dali (min 33), 6-1 Hamza Ben-dali (min 35), 7-1 Agusti Martinez (min 39), 8-1 Agusti Martinez (min 42) y 9-1 Mateu Estelrich (min 49)

Árbitro: Jaun Martín Jiménez.

Comentario:

Partit disputat a Sta. Margalida que en el primer temps s’ha adelantat el soller per mediació d’unes mans involuntaris a prop de l’area per part de la defensa del margaritense. La defensa del Sollerense estava molt ben organitzada i a mitjans del segon temps a empatat el margaritense. Se adelanta a pocs minuts del final del segon el margaritense. El tercer i quart temps ha estat un monografic de joc i gols del margaritense. El Sollerense no ha arribat practicament a porta del margaritense on el porter ha estat un espectador mes. Si ha tegut molta feina el del soller, que encara hagues pogut esser mes abultada la goletjada, això si, ha costat molt ficar al primer gol al margaritense, creant una mica d’ansietat per fer aquest gol, però unes vegades el porter, d’altres la poca fortuna i el pal impadien aquest.

BB para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.