Crónica 3ª Div: Santanyi 0-2 Binissalem

El trio arbitral con los capitanes del partido

ALINEACIONS:

Santanyí: T. Mas, Alain, Vicente, Adrià, Nicolau, Amengual, Nevado (Silver min 82), Nando, Nico, Rueda (Garí min 78), Simó (Barceló min 78).

Binissalem: Montse, T. Reinés (Forteza min 74), Oscar, M.A. Salas, Miguel López, Contreras, Chus Seco, Toni Oliver (Marc Tovar min 70), Plata (Dani Pascual min 82), Jota, Velasco.

GOLS: 0 – 1 Min. 67: Tomeu Reinés. 0 – 2 Min. 73: Chus Seco.

ÀRBITRE: Gordillo Aguilar. Malament. Se n’ha duit una forta xiulada de l’afició santanyinera per l’expulsió de Nando al minut 39 de partit, quan li ha mostrat la segona tarja groga per unes mans totalment involuntàries. També han vist la cartolina groga n’Amengual i en Simó per part del Santanyí. I pel Binissalem ha amonestat en M.S. Salas i en Plata.

COMENTARI:

A la primera part s’ha vist un Santanyí ben posicionat al camp i amb molt de domini del joc, un Santanyí que agradava a l’afició i que ha creat perills a l’àrea d’en Montse. Però des del minut 39 el partit ha estat marcat per la injusta expulsió del pivot local Nando.

En el segon temps amb un home menys l’equip local s’ha sacrificat enormement i ha continuat dominant durant una llarga estona. El Binissalem se n’ha duit un bon ensurt quan en un llançament de falta en Rueda ha fet estavellar la pilota al travesser.

Però a mesura que passaven el minuts el cansament per l’esforç de jugar en inferioritat numèrica anava passant factura i al minut 67 en, en la primera arribada a porta amb perill del Binissalem, Tomeu Reinés aconseguia pujar el 0 a 1 al marcador. Només cinc minuts més tard en Chus Seco anotava el 0 a 2 que ha estat el resultat definitiu del partit. De tota manera hem vist un Santanyí que ens ha agradat avui al Municipal, un Santanyí que hauria pogut guanyar a un gran rival com el que tenia avui davant si no s’hagués produït l’expulsió d’en Nando que, tal com es podrà veure si les càmeres d’IB3 ho han agafat, ha estat del tot injusta i desmesurada.

AMS per Fútbol Balear

Fotos Pepsila

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.