Crónica Cadetes 1ª Reg. (Gr. B): Juv. Sallista del C. 0 – 4 Manacor

Juv. Sallista del C.: Adria Mari Piza, Bartomeu Simo Martorell, Joan Capo Risco, Jose Frau Rey, Carlos Cañellas Bonet, Marc Ramis Reines, Jaume Cañellas Cabot, Jose Collado Garcia, Juan A Romero Moreno, Andres Lopez Batanas y Roberto Vanrell Dominguez.

Sustituciones: Souleymane Sane por Roberto Vanrell Dominguez (min.51) y Sergio Muntaner Veloso por Jose Collado Garcia (min.60)

Manacor: Mateu Fullana Pascual, Miquel Pastor Juan, Marc Serra Sans, Pedro Quintana Garcia, Ivan Duran Alcina, Xavier Darder Moll, Francisco J Maimo Guzman, Onofre Riera Llobet, Guillem Llodra Puigros, Adrian Jimenez Galiano y Joan Danus Jaume.

Sustituciones: Xavier Muntaner Munar por Guillem Llodra Puigros (min.55), Chritian Rigo Gomez por Francisco J Maimo Guzman (min.60), Joan P Matamalas Barcelo por Miquel Pastor Juan (min.69) y Pere Miquel Caldentey por Onofre Riera Llobet (min.71)

Goles: 0-1 Francisco J Maimo Guzman (min 27), 0-2 Xavier Darder Moll (min 49), 0-3 Adrian Jimenez Galiano (min 75) y 0-4 Xavier Darder Moll (min 78)

Árbitro: Eugenio Gómez Romero.. Buena actuación.

Tarjetas: Jose Frau Rey (amarilla, min 61) y Bartomeu Simo Martorell (amarilla, min 78) para el Juv. Sallista del C..

El partit va començar amb un domini clar per part dels visitants que varen tenir 4 o 5 ocasions per a avançar-se en el marcador, però el conjunt local va aconseguir llevar-se la pressió i, a poc a poc, se va acostar a la porteria contrària i va fer un pal que els hagués pogut adelantar en el marcador. Al final de la primera part, en un bon contraatac s?avançava el Manacor i així acabava la primera part.

A la segona part, els locals varen sortir més ficats dins el partit i aquest estava bastant igualat, fins que el Manacor va aconseguir el segon gol. A partir d?aquí, el partit va passar a estar dominat pels visitants que aconseguiren dos gols més. També hem de dir que els locals varen tenir les seves oportunitats, però que no les varen materialitzar.