C.E. FELANITX: Yan, Alcolea (Joan Obrador), Cladera, Tomeu Nadal, Carlos, Peñaranda (Jose Roca), Iniesta, Galmes, Julià, Ferragut, Amer (Cristopher).

U.D. POBLENSE: Gost, Pascu ( Castedo ), Buades, Mateo, Amate, Charles, Pese, Canals, Jordi, Toni Coll (Bonilla), Gili (Morlà).

Àrbitre: Gordillo Aguilar. Correcte.

Tarjetas: Amonesta per part del Felanitx, Carlos, Alcolea, Galmes, per part del Poblense, Amate, Mateu, Gili.

Gols: Min 10 0-1 Jordi. Min 52 0-2 Pese. Min 92 1-2 Ferragut

Comentari:

Partit disputat en Es Torrentó, entre el C.E. Felanitx i el U.D. Poblense, en una primera part molt disputada on tant Felanitx com Poblense tengueren ocasions perque el marcador sofris més variacions. Però l´únic gol del partit arribà de una errada de combinació del C.E. Felanitx, pèrdua en zona delicada suposant el 0-1 en el marcador. El segon temps, el Poblense va ser dominador més clar del partit, marcant el 0-2 a partir de una falta centrada, que ningú toca i es cola directament dins la porteria de Yan. El Felanitx ho provava molts de pics amb més cor que cap, i el Poblera cercava la sentència al contracop. Així en el minut 92 el Felanitx marcava el gol que retallava distancies i maquillava el marcador.