Carta del President de la FFIB; RAFEL NADAL: UN EXEMPLE D’ESPORTISTA

Rafel Nadal

El manacorí Rafel Nadal fa estona que és el millor tennista espanyol de la història. I ara s’està convertint en el millor esportista. El seu comportament, com a esportista i com a persona, és un exemple per a tots els joves que practiquen qualsevol esport. En nom de la FFIB, vull manifestar el nostre orgull de tenir un paisà com ell i el vull felicitar pels èxits aconseguits. La seva relació amb el futbol, com a membre de la FFIB quan era jovenet, com a seguidor del futbol i com a nebot de’n Miquel Àngel (un altre gran esportista i «Bota d’Or» de la FFIB) me permeten considerar-lo com a un dels nostres.(…)

L’exemple de Rafel Nadal, dins i fora de les pistes, és estimulant per als joves: constància, feina, noblesa i humilitat, són qualitats que adornen un campió mundial i que el fan apreciat no només a Mallorca, a les Balears i a Espanya, sinò a tots els paísos del món.

No sé si els èxits d’en «Nadalet», com el coneixem els seus seguidors més antics, seguiran augmentant, però sí que podem estar segurs que difícilment aquestes illes tendran un altre representant tan universal com ell. Els seus èxits només són comparables als de la Selecció Espanyola de Futbol: un altre model de valors humans i esportius reconegut mundialment. I això és una lliçó per als joves federats, que aprenen que s’ha de jugar amb noblesa, amb humilitat i amb constància.

Gràcies, Rafel, pel teu exemple.

Miquel Bestard

President de la FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.