Es «Camp d’en Maiol» a punt per començar sa temporada.

campo sollerLes obres de reforma del Camp den Maiol s’han donat pràcticament per acabades. Concretament, a manca de petits detalls el nou terreny de joc ja està a la disposició dels ususaris. Els clubs han rebut una notificació de l’Ajuntament perquè s’assabentin que a partir dilluns podran entrenar sobre la nova gespa.

Els treballs executats per la constructora Melchor Mascaró i per la subcontracta SportsHugo s’han desenvolupat sobre el termini previst. Un total de vuit setmanes han estat suficients perquè s’hagi completat una obra que havia despertat molts de dubtes entre els usuaris.

No obstant això, finalment s’han complit els terminis i cap equip haurà de jugar partits oficials lluny de la vall. Fins ara, l’únic equip afectat ha estat el C.F. Sóller de Regional Preferent, que ha hagut de traslladar la seva pretemporada als terrenys de joc de Son Sardina i Bunyola. La resta d’equips que ja han començat a entrenar ho han fet en el camp de terra del camp Infante Lois del Port de Sóller.

Ritme frenètic.

Per tenir els treballs totalment enllestits, els darrers dies han estat frenètics per als operaris de la constructora illenca. Dissabte i diumenge les obres no s’aturaren i es va treballar en escampar l’arena de sílice i la fibra de coco que sostendran la nova gespa. Prèviament s’havien marcat les línies fixes que delimitaran els diferents terrenys de joc. A diferència de l’anterior gespa, en aquest camp quedaran marcades les pistes de futbol 7, a més de la de futbol 11.

El projecte de reforma del Camp den Maiol també ha inclòs la col.locació de noves porteries. En el cas de les de futbol 7 s’han instal.lat unes frontisses que permetran retirar-les del terreny de joc quan no s’usin, i així s’evitarà que hagin de ser traginades pels propis jugadors.

El projecte de reforma del Camp den Maiol ha estat finançat pel Govern Central a través del Pla-E 2010, amb una aportació de 420.000 euros. L’any passat, amb el pla de 2009, es va cobrir la tribuna, s’obriren oficines al seu interior i es varen substituir les torres d’il.luminació.

Sa Veu de Sóller

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.