El PHB juega hoy la final del Campeonato de Europa de fútbol sin drogas

Este es el equipo que se ha clasificado para la final
Este es el equipo que se ha clasificado para la final

“L’equip de PHB juga avui a les 12:00 la final del campionat de la Soccer Without drugs Cup (Copa d’Europa de futbol sense drogues) contra Tannenhoff-Berlin-Brandemburg (ALE) del Campionat després de guanyar ahir a semifinals a l’equip de PH Zaragoza 5-2, la fase de grups l’acabaren com a primers desprès de guanyar a PH Guadalajara (2-1), a Haus Weitenau (ALE) (5-0), a Doroga/insight (UKRA) (3-1) i empatar contra els italians de Villa Renata (1-1), els ànims estan molt bé encara que sense confiances ja que el rival a la final compta els seus partits per victòries, recordar que la presència a aquest campionat ha estat possible gràcies a les ganes dels jugadors i a Air- Berlin, l’equip torna a Palma des de Barcelona dissabte a les 18:15, recordem que aquesta serà el tretzè campionat que es clausuri i que PHB s’alzat amb la copa les quatre darreres edicions”.

Victor D. para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.