Presentació del Llibre «25 Años futboleando» de Maties Adrover a Portocolom

Cubierta Impresion[1] [800x600]Juntament amb les penyes mallorquinistes de Portocolom i “Cercle Recreatiu” de Felanitx, la nostra entitat organitza la presentació del llibre “25 años futboleando” escrit pel periodista Maties Adrover. Es tracta d´un interessant recull de 63 entrevistes a importants personalitats del món del futbol, el qual agradarà a qualsevol amant de l´esport, tan per la densa informació i arxiu fotogràfic que conté com la trajectòria dels personatges entrevistats. D´àmbit barcelonista destaquen les entrevistes a Samuel Eto´o, Dani Garcia, Santi Ezquerro, Albert Luque, Luis Milla, Miquel Angel Nadal, Joan Seminario, Miquel Soler, l´entrenador Luis Aragonés o el president Josep Lluis Núñez. Un llibre que no pot mancar en la biblioteca de qualsevol que es consideri futboler pel raonable preu de 20 €.

L´acte tindrà lloc el proper divendres dia 30 a les 19´30 h. a davant l´Oficina de Turisme de Portocolom (Avda. Cala Marçal). Hi seran presents, entre d´altres, els ex jugadors internacionals JESÚS PEREDA (jugador del Barça i del Mallorca, entre d´altres, campió de l´Eurocopa 1964 amb Espanya i ex seleccionador estatal en totes les categories) i JUAN SEMINARIO (jugador del Barça, Saragossa i Fiorentina, màxim golejador de la Lliga espanyola l´any 1962). Sens dubte, dues llegendes del futbol que estaran al vostre abast. Vos hi esperam !!

SOB para Fútbol Balear

Chus Pereda
Chus Pereda

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.