Audiència al Fisiomèdia Manacor

Miguel Jaume recibe una planca de Francina Armengol
Miguel Jaume recibe una planca de Francina Armengol

La presidenta del Consell ha rebut als jugadors de l’equip de futbol sala ascendit a la Divisió d’Honor, encapçalat pel seu president, Miquel Jaume.

La presidenta del Consell, Francina Armengol, i la consellera d’Esports, Joventut i Igualtat, Josefina Ramis, han rebut als jugadors del Fisiomèdia Manacor, al seu president, Miquel Jaume, al director esportiu, José Tirado i a l’entrenador José Lucas Mena. A la recepció també ha estat present el director insular d’Esports, Francisco Blanco.

La presidenta Armengol ha felicitat jugadors i directiva pel recent ascens a la Divisió d’Honor, màxima categoria del futbol sala estatal. Francina Armengol els ha encoratjat a seguir endavant en la seva carrera esportiva i ha lloat els valors de lluita, treball en equip i constància que l’equip transmet a tota la ciutadania, especialment als infants, als quals els hi permet creixer i desenvolupar-se amb aquests valors positius i d’integració.

En el decurs de l’audiència, Armengol ha lliurat a l’equip una placa commemorativa de l’ascens. Per la seva banda, president, directiva i equip han volgut homenatjar la presidenta amb una camiseta signada pels jugadors i un pòster del Fisiomèdia Manacor.

Consell de Mallorca

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.