Torneo Juvenil Ferreries

El Barça de Sergi Barjuan participará en el Torneo Juvenil de Ferreries
El Barça de Sergi Barjuan participará en el Torneo Juvenil de Ferreries

EL BARÇA JUGARÁ EN ES TORNEIG JUVENIL.

Desde es club vos podém confirmar que el F.C. Barcelona será present a sa  edició d’enguany des Torneig Nacional Juvenil es proper 20 i 21 d’agost,  així comptarém amb un dels millors equips en categoria juvenil, será la  primera vegada en 5 edicions que hi participa el Barça que juntament amb el Betis, completará un gran cartell i ajudará a donar mes prestigi a n’es nostro torneig.

El Barça juvenil esta entrenat per s’ex jugador Sergi Barjuan, i té en les seves files als millors jugadors juvenils de tot s’estat, ja que en ell i juguén alguns internacionals que acaben de disputar es campionat d’Europa sub 17 com en Gerard Deaulofeu.

Per aixó esperém que un any mes es nostro torneig tengui un gran exit i  els clubs participants, quedin satisfets.

CD Ferreries

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.