Crónica Benjamín F8 Menorca: Ferreries 2-2 Sporting Mahonés

El Ferreries se proclama campeón
El Ferreries se proclama campeón

Avui hem aconseguit un altra gran exit per es nostre club, i un motiu d’orgull per es nostre fútbol base, que esta completant una exitosa temporada.

Avui els hi ha tocat en els benjamins b de primer any, que depenien d’ells peró que davant teniem a un bon equip que ens ha fet patir fins el darrer minut, tot i que ens hem avançat 2 vegades, un gol del maonesos en es darrer minut, ha fet pensar que no ho aconseguiriém peró per sort el Penya Ciutadella també havia empatat en el seu partit, per es goal-average hem aconseguit es titol, per aquest jove grup de jugadors que en el primer any que competeixen ja han aconseguit un bon resultat.

Es partit ha començat, amb domini nostro que prest ja en es primer quart ens hem avançat amb un gol Josep Allés Pons, un gol que ens ha donat confiança i tranquilitat, peró amb un xut de fora de s’area que ha botat tot just davant es porter han fet s’empat, resultat amb el que hem arribat al descans.

Ja en el segón temps, hem tingut un poc sa pressió de sa importancia des partit sobretot en el tercer quart, que ha estat una mica trabat es joc amb 2 bones aturades des nostro porter. En el darrer quart hem intentat anar per es partit, peró l’Sporting era perillos en les seves sortides, fins que ha arribat una gran jugada d’en Bosco Barber que ha fet un autentic golás, ja que ha colocat sa pilota a s’esquardra amb retall inclós, un resultat que ha desbordat s’alegria dels jugadors, peró han intentat mantenir sa situació controlada fins es final, peró en es darrer minut ha vingut s’empat a 2, que per sort no ha estat transcendent.

Vos donám s’enhorabona al.lots per lo be que ho hau fet, durant tot s’any i també felicitar a s’entrenador en Martí Barber per aquest exit, i els seus ajudants en Nito i en Serín.

Ara al.lots a fer sa darrera setmana d’entranaments fins dissabte que ve, per participar en les jornades de s’esport de fútbol base i recollir es trofeu.

JMF para Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.