Crónica 1ª Reg.: Alqueria 1-2 Binissalem B

Alineacions:

Alqueria: Mas, Rigo, Barceló, Ginard, Monserrat, Miguel Angel (m. 46 Gianni), Botella, Carles (m.77 Xisco), Bernat Roig, Tortella (m.59 Santaella) i Pedro (m.66 Khalid).

Binissalem B: Barrios, Jaume, Villalonga, Rosselló, Alejandro, Finestres, Comas, Dols, Marti, Notari (m.70 Kelvin) i Pedrosa.

Arbitre: Bonnin Cifre, ajudat per Cordero i Montero.

Targetes: Bernat Roig, Ginard, Barceló i Carles pels locals, i el visitant Villalonga.

Comentari:

La primera mitija hora fou de domini local, als cinc minuts els homes de Toni Roig trençaven una guapissima jugada, Tortella la pasava a Ginart aquest a Carles que enviava a Bernat Roig que controlava i xutava pero el porter Barrios enviava a corner. Cinc minuts mes tart eren els visitants que amb una contra duien el perill a la porteria local pero acabava amb la pilota fora. Al minut 25 el local Pedro feia una internada per banda dreta la centrava al segon pal Ginard amb dos tocs enviava l’sfèric al pal i fora. Ja rosant la mitja hora seria el visitant Dols que de la frontal de l’àrea aconseguia el 1 -0. Deu minuts mes tart els quriablanquers empataven el partit, Ginard treia un còrner i Bernat Roig de cap marcava. La resta del partit fou de domini binissalamer cal destacar un fortïsim xut dels visitants que practicament tothom veia el gol pero el porter Mas amb una gran intervenció enviava a còrner. En el minut 74 Dols rebía la pilota tot sol a la frontal de l’àre i marcava el definitiu 1-2.