Sopar de final de temporada del Santanyi

Cena de final de temporada del Santanyi
Sopar de final de temporada del Santanyi

El C.E. SANTANYÍ va celebrar ahir l’acabament d’una altra bona temporada en un conegut restaurant de Portocolom on tècnics, jugadors i directius varen compartir taula fins passades la una de la matinada.

Com es pot veure a les fotos que il·lustren aquesta notícia, el sopar va transcórrer en un ambient distès i alegre. No hi va faltar ningú. El cent per cent dels integrants de la plantilla i el còs tècnic complet, acompanyats pel president i els directius de la comissió de tercera varen recordar moltes de les anècdotes viscudes aquesta temporada. Des dels difícils temps de la primera volta, on uns i altres varen demostrar que fent pinya i lluitant de valent es podia arribar als moments de dolçor viscuts al tram final del campionat.

En Miquel Picó, en nom de tota la plantilla va entregar al míster, Miquel Àngel Tomàs, una samarreta de l’equip signada per tots els jugadors. Va ser un moment molt emotiu que no va tenir en absolut gust d’acomiadament. Ben al contrari, tota la vetllada va tenir gust d’un fins aviat… En aquest mateix sentit es va dirigir el president, Bernat Picó als assistents quan els va dir que aquí o en qualsevol altre lloc els desitjava molta sort, però que confia tenir per la temporada vinent una bona majoria dels jugadors que han conformat la plantilla d’enguany.

Avui per avui el Santanyí pot anunciar que té renovats els següents jugadors: Nico, Llull, Barceló, Amengual, Tomeu i Picó. Per altra banda se n’han compromès altres tants: Toni Mas (Campos), Simon (Montuïri), Nico (Campos), Vicente (ex Cala d’Or i Santanyí) i Miquel Rigo (porter que aquesta temporada ha acabat de juvenil amb l’Espanya de Llucmajor i fa poc temps ha vengut a reforçar els juvenils del Santanyí per acabar la temporada).

El Santanyí vol agraïr a la direcció i personal del restaurant CAN BERNAT de Portocolom la col·laboració amb el club a més de l’exquisit tracte rebut en el transcurs del sopar. Tot un exemple de professionalitat…

AMS per Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.