Crónica Benjamín F8 Menorca: Ferreries 7-1 Mahón

El Ferreries ha sido campeón a falta de una jornada
El Ferreries ha sido campeón a falta de una jornada

Ja son campions, avui els benjamins a, han completat sa gran temporada que venien fent, i s’han proclamat brillantment campions a falta de 1 partit, una gran alegria i victoria per es nostros joves jugadors que han celebrat amb gran eurofia es titol que han guanyat de manera merescuda i també felicitat a s’entrenador en Quel Carreras i el seu ajudant en Xec Salord.

Comentari:

Tal i com hem vingut fent tota sa temporada, hem estat molt superiors en es rival, al que hem guanyat per un contundent 7 a 1 a la Unió, es partit ja desde el principi ha estat clarament dominat per els nostres jugadors, que tot i sa importancia des partit, han jugat molt be sense nirvis i fent jugades de bona qualitat, jugant amb ses ganes de cada partit i concentrats fins es final.

Els gols els han marcat: David 3, Jordi Marin 2, Tofol i Pere. Ara la setmana que ve ja tindrém es darrer partit d’aquesta llarga temporada entre lliga i copa, en que podrán disfrutar de uns merescuts mesos de vacances, per l’any que ve tornar amb ses ganes d’aquesta.

Els jugadors quant ha acabat es partit han celebrat es titol amb molta alegria. Desde el club volem felicitar una vegada mes a tots els jugadors, per  aquest titol per el FERRE i motiu d’orgull per sa nostra cantera, jugadors  i entrenadors.

JMF para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.