Crónica alevín: Poblense 3-2 La Salle

El arbitro con los capitanes del partido
El arbitro con los capitanes del partido

Alineacions:

Poblense: Macià Bennassar, Bernat Cantallops, Rafel Reynes, Sebastià Socias, Rafel Bal.le, Joan Serra, Pere Antoni Dupuy, Francesc Bennassar, Joan Mir, Marcos Sánchez, Pere Miquel Soler.

Canvis realitzats: Joan Jaume Torrandell, Raul Garcia.

La Salle: Juan Fullana, Alberto Fernández, Carlos Moncadas,Adrián Ruiz,Jaume Ferrer,Marcos Timoner, Javier Antequera, Adrián Urquizas,de la Fuente,Maxwell,Sergio Lozano.

Canvis realitzats: Luis Bautista,Adrián Guerrero,Juan García, Francesc Salvà,Edward Bennet.

Gols : Por el Poblense :Marcos Sánchez (1) , Joan Jaume Torrandell(1), Marcos Sánchez(1) y por La Salle: Alberto Fernández(1), ,Marcos Timoner(1)

Àrbitre: Joan Prats Martí. Actuació discutida.

Comentari:

Partit a on ni es perd res ni es guanya res a la classificació.

El Poblense tenia que demostrar que perdre per 4-0 al primer partit de lliga a Ciutat va ser un càstig immerescut.

Ja des del primer minut de l’encontre, La Salle s’aboca a la porteria poblera , amb imprecisió i nerviosisme, necessitats aparentment, de guanyar el partit. Emperò els poblers ho tenen fàcil per desendollar-se de les envestides sallistes.

Els poblers també volen prendre la iniciativa i equilibren les oportunitats de perill. Fins que un atac protagonitzat per Maxwel, el posa en un contra un amb en Molondro, aquest li fa falta a un metre de la seva àrea, provocant falta directa. En Fernàndez tira a la dreta de la porteria poblera, l’estirada d’un dels millors porters d’aquesta lliga no impossibilita que la pilota entri per l’esquadra: un gran gol posa davant a La Salle.

Treu el Poblense, intercepta Maxwell i acaba a les botes d’ Antequera, troba avançat en Molondro, xuta i marca el segon, acaba de passar un minut des del primer gol.

Un altra vegada, el fantasma de la mala sort poblera, passa pel cap del presents (poblers) .

Sense oportunitat de recuperar-se, Antequera fa una endinsada per la banda esquerra , fa un centre-xut que arriba a Maxwel , aquest marca, però l’àrbitre l’anul·la per fora de joc (veure foto), per molt poc però ho era. Havia passat un minut des del segon gol.

La segona part és diferent i els poblers es posen les piles. La recompensa arriba als cinc minuts amb fort xut des de la dreta per fora de la àrea de Pere Miquel . El Poblense ha sortit amb la curolla de guanyar el partit i ho farà, però no és tasca fàcil. Més tard, una falta directa contra La Salle executada per en Xesc Bennàssar es desviada pel porter. Seguidament , Joan Jaume, es converteix en el protagonista , empatant el partit.

La Salle es troba desconcertat. Guanyava per dos gols al descans i ara empata,és una situació impensable per l’afició palmesana que no sap si firmar l’empat, o anar-se’n cap a d’alt. Qui ho te clar és la Poblera: vol guanyar. Com no podia ser d’altra manera en aquest partit ;en joc directe, a un metre dins d’àrea, fort xut d’en Marcos i gol, només havien passat tres minuts de l’empat.

D’aquí al final del partit ningú amaga la cara: la Salle vol empatar, i els poblers augmentar l’avantatge. Però el temps juga en contra del palmesans. Dos jugades han pogut canviar el resultat final, totes dues a porta buida, una favor dels local i l’altre dels visitants, que no han entrat per ben poc.

Al final, decepció i amargura per un equip que havia vingut a guanyar i satisfacció i reivindicació per un equip que s’ha merescut millors resultats aquesta lliga. El Poblense firma així un excel·lent final de lliga davant un gran equip

L’ actuació de l’àrbitre ha sigut fortament criticada per l’afició visitant, segons ella ha tingut molt que veure amb la victòria poblera.

Particularment, he gaudit d’un bon partit i una bona cervesa amb gent de La Salle que en sap molt de futbol i del que és gaudir-lo.

Enhorabona al cos tècnic i jugadors dels dos equips que s’han buidat dins el camp i han donat una lliçó d’ esportivitat a la grada.

PD. Tomeu no siguis dur amb ells, que passin bon estiu.

Anaclet Dupuy per Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.