La Federació Balear, premiada pels metges i el Consell per millorar la salut dels esportistes

Bestard va rebre la distinció de mans de la Consellera insular d'Esports, Josefina Ramis
Bestard va rebre la distinció de mans de la Consellera insular d'Esports, Josefina Ramis

L’Associació d’Especialistes en Medicina de l’Esport i el Consell de Mallorca varen entregar al president Miquel Bestard el premi «per la millor labor per la salut dels esportistes», pel programa de repartir desfibriladors a tots els clubs de les Balears durant el 2009 i fer cursets de primers auxilis.

Bestard va rebre la distinció de mans de la Consellera insular d’Esports, Josefina Ramis, en el transcurs de la cloenda de les XXI Jornades de l’Esport Base, organitzades pel Consell de Mallorca, en el Saló d’Actes de Sa Nostra.

El doctor Teo Cabanes va presentar la FFIB com la primera Federació d’Espanya que ha dotat de Desfibriladors tots els camps de futbol i que ha fet cursets explicant les normes d’aplicació i de primers auxilis. A més, va demanar públicament a la Consellera d’Esports que proposi al Consell Superior d’Esports que doni el seu premi anual a la Federació Balear.

Ignacio Ramírez, president de ABEME (Ass. Balear d’Especialistes en Medicina de l’Esport) va dir que la Junta Directiva de l’Associació va prendre «l’acord de concedir el premi a la millor labor per la promoció de la salut dels esportistes de l’any 2009. Pel programa desenvolupat per la Mutualitat de futbolistes de la FFIB consistent a dotar d’un desfibrilador a cada Club, així com el desenvolupament dels cursets de formació del personal i la facilitació d’equips de reanimació a través d’ofertes i convenis.»

Els desfibriladors i el material sanitari (camilles, fèrules, botiquins) es varen aconseguir gràcies a un acord entre «la Caixa» i la Federació, i varen ser gratuïts per als clubs.

Miquel Bestard va agraïr la distinció i va dir que el premi ve a reconèixer un objectiu -el de la seguretat dels esportistes- que se varen marcar la Junta Directiva de la FFIB i la Mutualitat d’ençà que ell és el president. També va tenir paraules d’agraïment a les entitats que han col·laborat per fer-ho possible.

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.