Crónica 1ª Reg: Alqueria 2-3 At. Rafal

El trio arbitral con los capitanes del partido
El trio arbitral con los capitanes del partido
Jugaren per s’Alqueria: Mas, Monserrat, Barceló, Bernat Roig, Alex, Botella, Pedro (m. 70 Sedeño), Tomeu Roig (m. 46 Carles), Xisco (m. 52 Santaella), Tortella i Ginard.

Jugaren per At. Rafal: Jesús, Pedro, Casa, Torres (m. 60 Javier), Marino, Terrones (m. 82 Marc), Lirola, Juliano (m. 64 Riquelme), Enri, Vega i Amengual.

Arbitre: Hernández López, ajudat per Forteza i Mayol, un primer temps passabla i un segon temps per a oblidar. Amonesta per s’Alqueria: Monserrat per dues vegades i Alex també dues vagades amb la corresponent expulsió, també veren groge Bernat Roig, Ginard i Santaella. Per At. Rafal: Torres, Casas, Amengual, Terrones i Lirola.

Comentari:

En el minut 9 dues faltes seguides dins l’àrea local favorables al locals que no se pitaven llovors eren els locals que en feien una i es pitava el penalt, el xutaria Casas molt ben xutat Mas feia una bona estirada peró no aconseguia aturar la pilota.

En el minut 40 una centrada de la banda dreta del atac local que Xisco de cap l’enviava al primer pal aconseguint l’empat a un.

Ja en el segón temps minut 68, una contra del Rafal, Casas engaltava un fort xut que Mas aturava en una gran estirada, un minut mès tard Riquelme engaltava un potent xut de la frontal de l’àrea i marcava el 1-2. En el 71 Casas feia una vaselina a Mas i l’esfèric damunt el travasser. Set minuts mes tard el local Ginard treia una falta la rematava Bernat Roig i pegava al travasser. En el minut 82 es feia un contra atac per part del Rafal per banda esquerra la centraven al segon pal i Javier la enviava dins la porteria, aixó era el 1-3. Dos minuts mes tard el locals treian una falta Bernat Roig controlava l’esfèric dins l’àrea i marcaría el definitiu 2-3.

Blai per Fútbol Balear.


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.