Crónica Cadete: Manacor 4-0 Santa Catalina

Contundente victoria del Manacor en Na Capellera
Contundente victoria del Manacor en Na Capellera

Alineacions:

Manacor : Leon (Llull, 41′), Estrany (Diego, 65′), Sastre, Escalas, Galmés, Darío, Sansó, Abel (Navarro, 67′), Adrian (Ruiz, 63′), Pere Adrià i Manu (Febrer, 52′).

Santa Catalina: Vich (Domingo, 40′), Diego, Lapuente, Reynés (Castañeda, 69′), Socías, James, Àlvarez, Federico (Sergio, 65′), Dossena (Serra, 69′), Berenguer (Moreno, 65′) i De Martis.

Àrbitre : Gabriel Flaquer Rey. Va amonestar a Darío (50′) i a l’entrenador visitant Juan Vich (17′).

Gols: 1-0, (28′). Un rebuig defectuós de la defensa visitant, l’aprofita ABEL per encarar Vich i marcar per baix. 2-0, (37′). Córner que llença Abel i ADRIAN marca amb el cap. 3-0, (62′). Un altre córner llençat per Abel, el pentina Adrian i ESCALAS marca sense oposició. 4-0, (69′). Jugada de Ruiz per l’extrem, centra al segon pal i PERE ADRIÀ marca amb un bon remat de cap.

Comentari:

Partit complicat que va superar el Manacor amb moltes dificultats, encara que el marcador final sigui contundent. Els joves de la Penya Arrabal, molt ben dirigits per Juan Vich, varen plantejar molta batalla, però toparen amb la gran actuació dels porters locals, Leon primer i Llull després.

El partit va començar amb una ocasió clara del locals, Abel va enviar la pilota al travesser i Manu i el mateix Abel no aprofitaren el rebuig. Però els visitants, molt ben plantats, incomodaven el joc del Manacor, i sortien al contraatac amb perill, mitjançant James i Socías, dos malsons per la defensa manacorina. Socías va tenir una gran ocasió, però Leon va fer una gran aturada. El Manacor, una mica tens per l’importància del partit, va començar a combinar, i Manu va tenir dues ocasions, però no era el seu dia. Àlvarez va tirar una falta perillosa, però el Manacor va espitjar i va marcar dos gols que pareixien sentenciar el partit.

Però els equips de’n Juan Vich no es rendeixen mai, a la segona part va avançar línies i James i Socías ho intentaven una i altre vegada. Però Llull va sortir molt concentrat, i va aturar tot el que li va arribar. A poc a poc el Manacor es va treure el domini, i el tercer gol va deixar el partit sentenciat. Encara hi va haver temps per un nou travesser de n’Abel, i per un nou gol de Pere Adrià, tot i que no havia tengut un partit molt afortunat.

El Santa Catalina jugarà la propera jornada amb el descendit Son Ferrer, per acabar amb l’At. Balears a la darrera jornada. El Manacor s’ha posat segon a la classificació, després d’aprofitar la clara derrota de l’At. Balears davant el Rec. Mallorca. El proper dissabte visitarà el difícil camp de La Union, un partit que ha d’encarar com una gran final, per assegurar la classificació pel Campionat de Mallorca a la darrera jornada davant l’Arenal. Segur que els jugadors manacorins no necessitaran cap «prima» per donar el 100% de les seves possibilitats.

MJMB para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.