Crónica Alevín: San Francisco 0-3 Poblense

Sant Francisco: Alejandro Sanza,Cayetano Bermúdez, Oscar Almagro, Lucas García, Sergi Martinez, Jaume Munar, Alejandro Hisado, Alemu Milde, Francisco Roig, Aitor Vaquer, Marcos Martinez.

Canvis realitzats : José Morrell, Borja Ferreira, Antonio Nicolás.

Poblense: Macià Bennassar, Sebastià Socias, Rafel Reynes, Raúl Garcia, Rafel Bal.le , Pere Antoni Dupuy, Francesc Bennassar, Joan Mir, Joan Serra, Pere Miquel Soler , Marcos Sánchez .

Canvis realitzats: Miquel Serra, Bernat Cantallops, Joan Jaume Torrandell.

Gols: Marcos Sánchez (3)

Àrbitre: David Trujillo Ruiz. Bona actuació.

Comentari:

Partit entre dos equips igualats a la classificació.

Primera part dominada pel joc dels poblers . En cap moment els locals s’han sentit còmodes, només han arribat a porteria contraria una vegada. En canvi els poblers han disfrutat de nombroses oportunitats.Però no ha sigut fàcil. Ha tingut que arribar el tercer ma a ma amb el porter, quan Marcos Sánchez ha aconseguit materialitzar el primer gol. Cinc minuts desprès arriba el segon gol pobler.

La primera part ha acabat amb un 0-2 pels visitants.

La segona part ha estat diferent. Els locals han posat cercle a la porteria visitant amb més intenció i voluntat que no encert. El domini local es converteix en un domini estèril, rarament s’endinsen dins l’àrea petita del Poblense. La severa interpretació arbitral cap a les accions defensives pobleres, sobre tot damunt Alemu, provoquen faltes perilloses damunt la porteria poblera, que no són de cap manera aprofitades.

I com passa en aquestes situacions, un contraatac pobler ben definit amb un xut d’en Marcos des del límit de l’area gran del Sanfran, fa impossible l’estirada del porter i posa el 0-3 (firmant el hat-trick), que serà el resultat final.

Cal destacar el treball realitzat per Alemu, un portent físic i bon diblador, però que avui ha sigut ben neutralitzat pel Poblense,això sí, a costa de molt de treball.

Si bé el resultat es just, la recompensa del Sanfran és minsa, s’hagués pogut veure recompensat amb qualque gol.

Però si el partit ha sigut entretingut, millor ha sigut la cloenda: una foto comuna entre els dos equips,equip tècnic i l’àrbitre representant l’esportivitat que sempre hauria que regna a tots els partits.

Enhorabona a jugadors, entrenadors i públic.