Trenta-dos equips mallorquins a la Copa Danone

Oller, Jaume, Rovira, Blasco i López a la presentació
Oller, Jaume, Rovira, Blasco i López a la presentació

Arranca la 10a edició del trofeu que enguany té com a seu de Mallorca el municipi de Llucmajor

Un total de trenta-dos equips mallorquins de futbol-7 aleví participen enguany a la 10a edició de la Danone Nations Cup. El trofeu, de caire internacional, s’ha presentat aquest matí a Llucmajor, ja que aquest municipi serà la seu de les competicions que es duguin a terme a Mallorca, aquest diumenge dia 9 de maig al poliesportiu municipal.

Han presentat aquesta edició del trofeu el director insular d’Esports, Paco Blasco; el batle de Llucmajor, Joan Jaume; el regidors d’Esports del municipi, Joan Oller; el vicepresident de la Federació de Futbol, Manolo López i Juanjo Rovira, de l’organització del trofeu.

Dels 32 equips participants només un podrà representar Mallorca a la Fase Final de Barcelona el proper mes de juny, d’on sortirà el representant espanyol que assistirà a la gran final internacional que es disputarà a sud-Àfrica el mes d’octubre.

Com en les anteriors edicions la Danone Nations Cup, que compta amb la col·laboració del Consell en el cas de la fase classificatòria de Mallorca, té un component solidari, que va més enllà del caire esportiu.

D’una banda els participants als diferents partits que es disputin aquest diumenge podran aportar material esportiu, que posteriorment es repartirà a una associació sense ànim de lucre que treballi amb infants. D’una altra banda i, conjuntament amb la Federació Balear d’Esportistes amb Discapacitat, s’organitzaran dos partits amb esportistes d’aquesta federació per tal de conscienciar els joves de la importància de l’esport com a element integrador.

Consell de Mallorca

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.