El trio arbitral con los capitanes del partido
s’Aqueria: Joan Andreu, Monserrat, Miquel Rigo (m.60 Tomeu Roig), Miguel Angel (m.86 Moreno), Alexis, Bernat Roig, Botella, Barceló, Santaella (m.60 Moreno), Tortella i Bernat Ginard.

Escolar: Mir, Del canto, Piris, Garcia, Dominguez, Bergas, Faba (m. 84 Sampol), Moll, Moya, Rocha (m.36 Dominic) i Ortega (m. 36 Ferrer).

Arbitro: Cadiz Guardiola, ajudad per Cebrian Casado i Rodriguez Estevez, bastant bona actuació dels tres.

Targetes: Amonestaren als locals Joan Andreu i Alexis. També vern targeta els gabellins Bergas, Moll, Ferrer i Garcia.

Comentari:

Es feia un minut de silenci en mamória de Samaranch, i d’un jove que moria a Campos als 24 anys fill del ex jugador de s’Alqueria Rafel Barceló.

Comensava el parit amb un domini local, al minut 19 Bernat Ginard treia una falta de la banda esquerra que el porter Mir aturava sense poder blocar i després d’un parell de rebots Santaella aconsegia enviarla dins la porteria dels visitants.

Sis minuts més tart al 25 els locals treien una falta aquest cop de la banda dreta, i seria Bernat Roig que de cap la enviava dins la porteria gaballina aconseguint al 2 – 0.

Les coses es posaven bé per els locals, peró aixó nomes duraria set minuts ja que el 32, seria el visitant Moll que d’una centrada de la banda dreta del seu atac rematava de cap i el porter local no podria fer res per aturar la pilota.

En el minut 41 se pitaria un penalt a favor dels de Capdepera, el xutava molt bé Moll i el porter Joan Andreu ancara que li endevinava l’intenció no poria fer res per aturarlo.

El segon temps També fou bastant entretengut ja que tots dos equips cercaven la victória sense que el marcador es tornas a moure, es podria destacar un contre atac dels Gaballins protagonitzat per Moya que Joan Andreu aturava amb dos temps. Per part dels locals Tortella durant el partit tenia dues ocacions per marcar peró no poguer esser i es quedar sense dedicar cap gol al seu nou club de fans “ HEMBRAS”.

Degut a la derrota del Binissalem-B l’Alqueria puja un lloc a la classificació encare que tengui els mateixos punts que els de Binissalem.