Crónica 1ª Reg.: Binissalem 0-1 Sant Marçal

El Binissalem pierde por la minima en casa
El Binissalem pierde por la minima en casa

Alineacions:

Binissalem «B» : Barrios, Àngel, Nene, Tronxo, Ripoll; Fiti, Oliver; Lluís, Víctor, Pedrosa; Adri

També jugaren: Rosselló, Joaquin, Simó, Navarro.

Sant Marçal : Marc; Vaquer, Crespí, Roca, Cristian;Ballester, Salamanca, Seguí, Siquier; Iniesta, Vila.

També jugaren: Héctor, Julian, Frontera, Marc.

Gols: 0 – 1 Min. 84 Julian

Àrbitre: Jonathan Fernández assistit per Víctor Jiménez i Eduardo Martínez

Targetes: Binissalem B,Tronxo, Rosselló i el delegat local por el Sant Marçal a Cristian

Comentari:

Partit molt treballat per part dels dos equips amb necessitats de punts per objectius distints,en el qual va guanyar el que ho va intentar més.A la primera part el que va predominar en tot moment la bona feina defensiva per part dels dos equips on Seguí per part dels visitants i Lluís per part del filial van ser els únics que van inquietar al dos porters però amb la mateixa sort.Després de descans, els visitants van voler demostrar perque son un dels millors equips de la segona volta i anaren a pels tres punts.Primer van avisar amb un xut de falta que Barrios refusar magníficament i Vila que tot sól dins l’area petita rematar a les mans del porter local.I així va ser com a falta de 5 minuts del final,Julian va empènyer la pilota al fons de la xarxa en una juagada plena de despropòsits dels locals.No hagué temps per reaccionar i el Sant Marçal s’endugué els tres punts confirmant la dinàmica positiva de la seva segona volta.

IRR para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.