Crónica Cadete: Manacor 0-0 Mallorca

El Manacor consigue un empate en Na Capellera
El Manacor consigue un empate en Na Capellera

Alineaciones:

Manacor: Llull , Sastre , Escalas , Darío , Galmés (Navarro, 76′) , Estrany , Sansó , Adrian , Abel (Toni Ruiz, 79′) , Febrer (Andreu, 53′) i Manu.

Mallorca: Servera , Molina (Llinàs, 65′) , Juan Murillo , Lladó (Meneses, 58′) , Xisco Hidalgo , Ivan Ruiz , Alejandro (Crespo, 61′), Vigil (Reus, 54′), Ayrton Pàez  Brandon i Olinga.

Arbitro: José Isern Serra.

Targetes: Ivan Ruiz (24′) , Escalas (51′) , Adrian (52′) (79′) , Darío (75′) , Estrany (77′) i l’entrenador del Manacor Jaume Vadell (42′). Expulsions: : Brandon (51′) amb vermella directa i Adrian (79′) per doble amonestació.

Comentari:

Partit de màxima expectació el que es va jugar a Na Capellera, entre el Manacor, 3er classificat i el Rec. Mallorca, líder destacat i que no ha perdut cap partit en tota la temporada. Un partit molt emocionant, intens i lluitat de principi a fi, on el Manacor va intentar imposar la seva velocitat i superioritat física, i el Rec. Mallorca la seva major capacitat tècnica.

El partit va començar amb el guió previst, el Rec. Mallorca tenia el control de la pilota i la feia circular amb molta velocitat i quan arribava als extrems, Olinga i Pàez, el perill s’ensumava a la porteria de Llull, però la bona feina de Sastre i Galmés, i les ajudes dels centrals, desbarataven les jugades dels visitants. El Manacor, ben posicionat, intentava sortir al contraatac aprofitant la velocitat de Manu, Abel i Febrer.

Després d’uns minuts de tanteig, varen arribar les ocasions. Alejandro, que va fer un gran partit, va topar amb el travesser després d’un gran tir llunyà; Adrian, després d’una bona acció individual, va fer lluïr Servera; i en l’única errada defensiva del Manacor, Brandon es va plantar totsol davant Llull, però el porter va guanyar l’acció al davanter mallorquinista.

La segona part va començar amb el mateix guió, però l’expulsió de Brandon, que no va tenir el seu millor dia, va limitar les opcions d’atac dels visitants. Andreu va tenir la gran ocasió pel Manacor, rematant una bona jugada de Manu, però Xisco va rebutjar la pilota, quan els locals ja cantaven el gol. El Mallorca, a pesar de jugar en inferioritat, va continuar cercant el gol, i Alejandro va tornar topar amb el travesser després d’un gran llançament de falta. A més, amb l’entrada de Reus i les contínues incorporacions a l’atac de Xisco Hidalgo la banda esquerra mallorquinista era un perill constant. Olinga va estar a punt d’aprofitar l’única errada de Llull, però la defensa local va estar encertada una vegada més.

El partit va acabar amb repartiment de punts, i la majoria dels jugadors dels dos equips totalment esgotats per l’esforç realitzat. El Rec. Mallorca, que serà el brillant campió de lliga, per primera vegada va acabar el partit sense marcar, no ha perdut cap partit i només n’ha empatat tres (els dos del Manacor i a Santa Catalina). La propera jornada rebrà el casi descendit Son Ferrer per encarar el partit decisiu dins l’Estadi Balear. El Manacor jugarà a Na Capellera però com a visitant, ja que s’ha d’enfrontar amb l’Olímpic, un partit on perdrà Adrian i recuperarà Pere Adrià, sancionat ahir per obra i gràcia de Peña Molina.

MJMB para fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.