Crónica 1ª Nacional Femenina: Sant Gabriel 3-0 Cerdanyola

Jugada del partido
Jugada del partido
Alineacions:

Sant Gabriel: Jessy Cobo, Gemma Ruano, Rocio Serrano, Cristina Ruzo (Laura Caballero, m.63), Julia Jarque, Alba Mena, Ana Cayuela, Eve Llamas (Esther Gimeno, m.68), Cristina Larroca, Marta Vilagrasa, Adoracion Apolo –onze inicial- Erica Pallarol i Nuria Milena.

Cerdanyola FC: Andrea Carrillo (Patricia Garcia, m.78), Nerea, Eve, Rendon, Carmen Yera, Carla, Ausi, Flor (Laurita, m.61), Mayo (Miriam, m.78), Natalia (Carla Morera, m.78), Tania –onze inicial-.

Àrbitre: Xavier Bartomeu Garcia, auxiliars: Alonso Piedra i Pérez Casas.

Gols: 50′    1-0  Apolo 70′    2-0  Apolo 77′    3-0  Larroca.

Comentari:

El Femení Cerdanyola planta cara a les líders

Les cerdanyolenques van mantenir l’empat a zero durant la primera meitat però a la represa l’imparable Sant Gabriel va aconseguir el 3 a 0.

Sense res a perdre i amb moltes ganes de realitzar un bon paper en el partit més complicat de la temporada, les de Cerdanyola van sortir molt decidides i van aturar el gran nivell del Sant Gabriel. Tots dos conjunts van crear bones ocasions però ambdues porteres van evitar que el marcador es mogués.

A la segona meitat, les de Sant Adrià van augmentar la intensitat ofensiva i la dinàmica de joc va canviar. Aviat les locals es posarien per davant amb un gol d’Apolo, que rematava amb el cap una centrada. Ja en el minut setanta, el conjunt dirigit per Pedro Martin sentenciaria l’encontre amb el segon gol d’Apolo, que culminava una bona jugada individual. Desprès d’un gran partit de les visitants, aquestes van baixar els braços davant la superioritat del Sant Gabriel, que encara faria un tercer gol, obra de Larroca des de la frontal de l’àrea.

Tot i la derrota, cal destacar l’excel·lent actuació del Femení Cerdanyola, sobretot en la primera meitat. L’equip dirigit per Rafa Torres i Brian Bombardo ocupa una sisena posició que demostra l’admirable trajectòria en el seu debut en la Primera Nacional. Diumenge a la tarda, les verd-i-blanques reben la visita de l’Europa, setè classificat, en un partit que es preveu més igualat.

Aitor Sáez para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.