Crónica 3ª Div: Santanyi 3-0 Binissalem

El Santanyi vence al Binissalem
El Santanyi vence al Binissalem

EL SANTANYÍ SENTENCIA A LA SEGONA PART

ALINEACIONS:

C.E. Santanyí: Alcover, Tomeu (Bordoy, min. 72) Raúl, Pomar, Picó, Manresa, Llull, Nando, Nico, Rueda (Amengual, min. 83), Nevado (Isma, min. 73).

C.D. Binissalem: Fons, Pere Fuster, T. Salas, Jota, Tolo Reus, Contreras, Plata, T. Oliver (D. García, min.65), Chus Seco, Santos (Morgado, min. 65), Dani Pascual (J. Ramis, min. 65).

ÀRBITRE: Juan Serra Vila, ajudat a les bandes per Aguiló Afanador i Benavente Rodríguez. Correcta actuació. Ha amonestat els jugadors locals: Tomeu, Pomar, Rueda, Bordoy, Nando i Isma. I per l’equip visitant Chus Seco y Plata.

GOLS: 1 – 0: Nevado, minut 54, 2 – 0: Manresa, minut 65, 3 – 0: Nando, minut 72

COMENTARI:

Partit molt disputat entre dos bons equips que han demostrat perquè estan en la part alta de la taula classificatòria d’aquest campionat. Primera part d’anades i vengudes per part d’ambdós equips i amb poques ocasions de gol i en conseqüència s’ha arribat al descans amb empat a 0.

A la segona part ambdós equips han estat més contundents en els finals de jugada, especialment el Santanyí que ha sabut aprofitar molt bé les seves ocasions de gol. El Binissalem també ha arribava amb perill a la porteria del Santanyí, però una defensa ben posada i el bon fer del porter Alcover sempre ha aconseguit desbaratar-li les ocasions. El Santanyí ha resolt molt bé el partit en només 10 minuts. Al minut 54 en Nevado entrant per banda esquerra ha xutat per damunt el porter i ha enviat l’esfèrica al fons de la porteria. Al minut 65 després d’una bona passada d’en Rueda, en Manresa ha marcat en un fort xut des de la banda dreta. I el colofó l’ha posat en Nando al minut 72 amb un golàs des de fora de l’àrea que primer ha pegat al pal i acabava entrant per l’escaire dret de la porteria defensada per Fons. Els homes de Miquel Àngel Tomàs estan demostrant que són complicats de batre i que continuen essent un perill constant en la lluita aferrissada per la quarta plaça de la classificacio.

AMS per Fútbol Balear

Fotos Pepsila


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.