La festa del futbol i de la moda a Ferreries

Las presentadoras del evento
Las presentadoras del evento
Amb l’objectiu de recaptar fons pel CE Ferreries, dissabte passat es va celebrar al Poliesportiu de Ferreries la passarel.la MODA FERRE. Gran èxit de convocatòria amb 1.200 espectadors, disposats a gaudir de la festa.

La festa del futbol…i de la moda. Presentat per per Victòria Maldi i Silvia Petit (IB3), tots els jugadors de la plantilla de Tercera i alguns de Preferent, juvenils i de categories inferiors es van convertir en models per a un dia. A més també van participar amics, amigues i familiars dels jugadors.

Van ser una cinquentena de models. L’acte estava organitzat de manera conjunta entre el CE Ferreries i l’Associació de Comerciants de Ferreries (ACOFE). Al final de la nit, el club va entregar una placa a Isabel Mercadal, presidenta d’ACOFE. A més, les dues presentadores van rebre una camiseta del Ferreries cadescuna amb el seu nom.

Per tancar la vetllada Victòria Maldi va interpretar la cançó I will survive…davant un públic entregat.

LMM para FútbolBalear

Fotos Paco HuguetMás noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.