Crónica Cadete: Son Cladera 0 – 10 Manacor

El Manacor vence al Son Cladera
El Manacor vence al Son Cladera

SON CLADERA : Díaz (Fuentes, 45′), Puertas, Vega (Albal, 58′), López, Cano (Gómez, 65′), Alba (Selmouni, 38′), Pancho (Guilabert, 54′), Emir, Hidalgo, Collado i Garau.

MANACOR : Leon (Llull, 40′), Galmés, Sastre, Escalas (Darío, 37′), Ruiz, Estrany (Sansó, 61′), Pere Adrià (Adrian, 63′), Andreu, Abel, Manu (Cabrer, 40′) i Febrer.

ÀRBITRE : Antonio Siquier Serra. Va amonestar a Cano (13′) i Albal (69′) del Son Cladera i a Llull (43′) del Manacor. Va expulsar amb vermella directa a Collado (56′) i Emir (60′) del Son Cladera.

GOLS : 0-1, Febrer (12′). 0-2, Abel (16′). 0-3, Febrer (18′). 0-4, Manu (23′). 0-5, Abel (33′). 0-6, Febrer (49′). 0-7, Andreu (63′). 0-8, Febrer (68′). 0-9, Adrian (71′). 0-10, Cabrer (77′).

COMENTARI:

Partit sense gaire història, el que es va jugar el diumenge horabaixa al Municipal de Son Cladera. Un Manacor molt superior va passar per damunt a l’equip local, que va demostrar el perquè de la seva mala classificació.

Als primers minuts, l’equip local va sortir amb empenta, però després del primer gol als 12′, el Manacor va enllaçar 20′ de joc combinatiu, amb molta velocitat i precisió, que els locals no varen poder contrarestar. A la mitja part es va arribar amb un més que clar 0-5.

A la segona part, el Manacor va baixar el ritme, sobretot quan els locals es varen quedar amb 9 jugadors damunt el terreny de joc. L’àrbitre, que a la 1a part havia estat molt contemplatiu amb els jugadors locals, va acabar la paciència i no va perdonar algunes de les entrades sense sentit que feren els jugadors del Son Cladera. El partit es va acabar amb el 0-10 final, que reflexe que hi ha equips que no poden jugar a aquesta categoria.

A la propera jornada, el Manacor rebrà el Pla de na Tesa, que ve de golejar al Cide a Ca’n Gaspar. Esperam veure un partit competit, com els darrers que s’han jugat a Na Capellera. El Son Cladera visitarà Son Ferrer, on ha de guanyar si vol mantenir opcions de salvar la categoria.

MJM para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.