Crónica Infantil: Manacorins 1-0 Sa Cabana

El Manacorins vence por la minima en Na Capellera
El Manacorins vence por la minima en Na Capellera

Alineacions:

Manacorins: Jaume, (Ivan min. 41), Antoni, (Josep min. 52), Albert, (Marc min.47), Adrian, (Biel min.45), Rafel, Galletero, Llorenç, Alex, Andreu, Albert P., Pere.

At. Sa Cabana: Calos, Daniel, Pedro, Amor, Javier, Eric, Nicolas, Carlos, Victor, Miguel Angel, Aaron,

També han jugat: José M.,Cristian.

Arbitre: Jesus Villanueva.

Partit intens i emocionant el viscut avui matí a Na Capallera. El partit ha començat sense un dominador clar i els dos equips atacaven amb força i velocitat, amb anades i tornades que feien molt entretengut el partit. Dir que l’equip d’en Bernat ha oferit la seva millor versió després d’uns partits a un nivell més baix del que son capaços.

Passat la meitat de la primera part els manacorins han anat agafant el comandament del partit i han incrementat l’atac a la porteria contaria i amb una una bona triangulació ha arribat el gol que les donaria la victòria.

La segona part l’At Cabana amb un equip molt més fort ha intentat dominar el mitg de camp però els manacorins amb una gran despesa física han aguantat la sempenta i amb ràpits contraatacs han pogut fer el segon gol, però ni uns ni els altres han tengut gaire encert i el marcador no s’ha mogut

SGM para FútbolBalear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.