Crónica Prebenjamín: Puigpunyent i Galilea 0-6 Sollerense

Portero del sollerense
Portero del sollerense

Alineacions:

Puigpunyent: Alfonso, Sureda, Llabres,Josep, Ginard, Martorell, Julian i Jaume. També han jugat Rodrigo i Marc.

Sollerense: Pere, Joan, Raul, Sergi, Miki, Carlos, i Dani. També han jugat Benet, Alex, Alfons i Sami.

Àrbitre: Joan Font, perfecte actuació, com sempre amb ell. Ha anulat un gol, ben anulat a Dani.

Gols: Quatre gols de Tomás i un gol per en Miki i un per en Sergi.

Comentari:

Molt bon partit del Sollerense, que s’ha adaptat de seguida a la terra del camp de Puigpunyent. S’ha notat que han entrenat tota sa setmana al camp de terra del Port de Sóller i aixi no s’han trobat gens estranys.

Tot s’equip ha jugat molt bé i han fet un partit molt serio, controlant de prop a Jaume, el jugador de Puigpunyent que fa tot el joc d’aquest equip i que a la primera volta va fer tres gols. Avui els nins de Sóller, tenien sa lliço apressa i l’han aguantat molt bé impedint-l’hi fer jugades i xutar a porteria. Domés ha xutat una vegada i Pere amb una molt bona intervenció a despejat a corner, quan els locals ja cantaven el gol.

El Sollerense ha sortit molt enxufat i ja als primers minuts Tomás, ha marcat el primer gol. Tomás, que avui era el capità ha estat un autentic mal son per a la defensa local, entrant per banda esquerra i gràcies al seu olfacte golejador ha aconseguit quatre gols.

Per enmarcar el gol de Sergi. El mateix Sergi ha robat una pilota dins la seva área i ha sortit jugant-la, una vegada creuat al mitg del camp, ha passat la pilota a Tomás i aquest fen una perfecta pared l’ha tornada un altre cop cap a Sergi que ha seguit la jugada i a quedat sol devant la porteria afusellant el porter a mitja altura de fort xut. Una passada de gol.

A la porteria Pere, ha estat espectacular fent unes quantes intervencions de merit sobre tot a un ma a ma amb Jaume, que quant els locals ja cantaven el gol, Pere despejaba a corner un fort tret d’aquest jugador dins l’area petita sollerica. Alex, ha estat molt serio i centat amb el partit, no deixant que els devanter locals el poguesin batre.

Molt be menuts, de cada vegada el feis millor i encara que no guanyasim, jugant com darrerament ja donau gust.

www.udsollerense.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.