CDA LLubí:Tòfol, Guardiola, Bauzà, Oliver, Joan Florit, David, Alorda(Figuerola), Alex(Biel Alomar), Pep LLuis(Muli), Rissos(Dario Diaz), Dario Cougil(Biel Marti)

S’Arracó:Navas, Salom ,Rodriguez, Saez, Martinez , Jose Castillo, Fco Castillo, Perez(Javier), Bolinches(Forteza), Santos(Calafell) ,Ensenyat(Camacho)

Arbitre:Sr Muñoz Garcia, asistit per Junquera i Jimenez. Molt bona actuació

Targetes:Figuerola, Bauzà , Oliver i Dario Diaz per part local i Pujol, Fco Castillo i doble amonestacio a Jose Castillo

Gols: 1-0; Rissos min 30 2-0; Oliver min 87

Comentari:

Partit vibrant el disputat avui al Municipal Ses Comes de LLubí, entre dos equips situats a la part alta de la taula clasificatoria i que han demostrat el perque.

Ha començat el partit sense que cap dels dos equips agafas la iniciativa del joc, fins a mitjan primera part que els locals han agafat el domini del joc i a partir d’aqui ha estat quan han tengut les millors oportunitats, pero sense inquietar gaire la porteria defensada per Navas.

Ja al minut 30, arriba el primer gol local ,materialitzat pel pichichi Rissos al fer un gol olimpic.

A les acaballes de la primera part ha vingut l’expulsio de Jose Castillo despres de fer dues greus entrades a Rissos en els minuts 42 i 44.

La segona part ha estat ha tengut un domini clar del partit per part llubinera , amb nombroses ocasions pero sense sabre definir davant porteria, i avegades s’ha pecat d’individualisme excesiu per part dels atacants llubiners.

Els visitants no han perdut la cara al partit en cap moment ,si be no els pertanyia el domini del partit , han tengut qualque ocasio que els hagues fet empatar el matx, ja que els jugadors del CDA desaprofitaven les ocasions de sentenciar.

Dario Cougil que s’havia tornat a trobar amb el gol a les darreres jornades ,a una pilota que ha tengut temps de pensar, fer un cafe i mirar si venia qualqu, i totsol davant la porteria ha tirat per damunt del travasser.

Ja al minut 87, un altre corner a favor del LLubí ha servit perque el recent estrenat capità Oliver, de formidable cop de cap al mes pur estil Zamorano,establis el definitiu 2-0 que ha provocat el deliri del nombrós public asistent al camp.

Destacar al jugador local Bauzà i a Pep LLuis que han fet un gran partit amb nombroses incursions tant per una banda com per l’altre.

I tambe a la nova parella de centrals Oliver i Joan Florit, que desde que estan junts a la defensa conten els partis per victòries.