Crónica Juv. 1ª Reg: Arta 5-3 Margaritense

El Margaritense pierde en Arta
El Margaritense pierde en Arta

Artà: Ignasi, Dani, Alex, Toni, Alzamora, Vargas (Xavi Cursach), Cursach (Omar), Pau Riera, Toni Gil (Espinar), Sebastià (Galeano) i Quetglas (Toni).

Margaritense: Biel Salas, Pastor, Alòs, Capó (Rabah), Calero, Bennassar, Amengual, Curient, Marcos, Toni del Olmo i Victor (M.A. del Olmo)

Àrbitre: Toral López. Penosa actuació del col·legiat, que fou molt discutit pels dos equips. A més, es va encarar amb el públic diguent que l’esperassin dafora una vegada finalitzas el partit i insultant a un espectador (li va dir subnormal). El primer gol local no hauria d’haver pujat al marcador per joc perillós del jugador de l’Artà i de les 4 expulsions, només sa de Dani era justa. A més, assenyalà un penalty totalment inexistent a favor dels visitants que suposà l’expulsió d’Alex.

Amonestà als locals Quetglas, Alzamora, Sebastià i Toni i als visitants Alòs, Biel Salas, Marcos i Curient. Expulsà amb vermella directa al local Pau Riera i al visitant Bennassar (min. 51) per, suposadament ja que cap dels 2 equips va veure res, sempentejar-se. A més, expulsà per doble amonestació als locals Dani (min. 64) i Alex (min. 66).

Gols:

0-1, min. 1-. Curient s’aprofita d’una greu errada de n’Ignasi, porter local.

1-1, min. 8-. Pau Riera, entrant en «planxa» al porter, aconsegueix introduir la pilota al fons de la porteria.

2-1, min. 12-. Quetglas, aprofitant una segona jugada a la sortida d’un córner.

3-1, min. 46-. Alzamora, a una errada de marcatge greu.

4-1, min. 53-. Alex, després d’una gran jugada de Dani.

4-2, min. 70-. Curient, crusant la pilota al segon pal davant la sortida d’Ignasi

5-2, min. 73-. Toni, de baselina.

5-3, min. 81-. Curient.

L’Artà va guanyar un partit marcat per la mala actuació de l’àrbitre del partit, Sr. Toral López.

El partit va començar amb una greu errada del porter visitant que aprofità Curient per avançar als visitants. Però poc li va durar l’alegria als «vileros» ja que poc després els locals aconseguien l’empat a una polèmica jugada ja que el jugador local li va entrar en planxa al porter, però l’àrbitre va donar gol i l’empat dels artenencs. I a la jugada següent, Quetglas aconseguia enganxar una bona volea a un refús per adelantar als locals. A partir d’aquí, el domini dels visitant va anar cresquent i poc a poc arrivaven les ocasions que a vegades la mala definició i d’altres la bona actuació de n’Ignasi seguien mantenint per davant al marcador als locals. Per la seva part, els locals es defensaven com podien i varen llençar 2 perilloses contres que acabaren amb un travesser i un pal. D’aquesta manera s’arribava al descans.

La segona part va començar amb una errada defensiva molt greu que aprofita l’Artà per ampliar la diferència al marcador i a partir d’aquí començà l’espectacle de l’àrbitre, explicat més amunt. Mentre els «vileros» miraven lo que passava, l’Artà va aprofitar per establir el 4-1 al marcador. 2 expulsions més per als locals i un penal desaprofitat per Marcos deixaven als artenencs defensant-se com podien i als visitants sense sebre com atacar. Curient va reduir distàncies, però totduna l’Artà establir el 5-2 i casi matava el partit. Els visitants es trobaren impotents a s’hora d’intentar reduir distàncies i els artenencs aconseguiren una molt suada victoria.

De Ses Pesqueres per Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.