Crónica Alevín: Cide 6-0 Poblense

El colegiado con los capitanes del partido
El colegiado con los capitanes del partido

CIDE: Damià Pons, Oscar Hidalgo,Anton Serrat,Marc Rosselló, Rafael Sancho, Adrian Velasco, Daniel Plomer, Victor Ortiz, Daniel Peña,Ramon Rodriguez, Eduardo Sánchez.

Canvis realitzats :Pep Toni Pérez, Sergio López, Víctor Narro,Miquel Canet, Cristian del Río.

Entrenador: Antonio Socias Bonet.

Gols CIDE: Daniel Plomer(3), Victor Ortiz(2), Ramon Rodriguez(1)

UD POBLENSE:, Miquel Serra, Marc Gelabert, Rafel Reynes, Raúl Garcia, Josep Garcia ,Pere Antoni Dupuy, Francesc Bennassar, Joan Mir, Joan Serra, Joan Jaume Torrandell, Marcos Sánchez .

Canvis realitzats: Macià Bennassar, Bernat Cantallops, Pere Miquel Soler.

Entrenador: Guillem Cantallops Socias.

Àrbitre: Juan Antonio Lobon García. Bona actuació.

Comentari:

Treta de camp del Poblense, intercepció del CIDE i gol : 20 segons.

Tota la tensió que tenia que aplicar el Poblense al partit s’enfonsa , el CIDE posa pressió dins el camp del Poblense i aquest té la seva conseqüència: tres a zero al final de la primera part.

A la segona part el Poblense s’estira més, intenta posar-se dins el partit amb un gol, però aquest no arribarà. Mentrestant, la davantera estudiantil no dona treva , sap executar l’un contra un , té bona potència de tir i la utilitza amb decisió . L’únic que no està encertada és amb les tretes de corner. Els tres gols de la segona part fan justícia a la seva feina.

Les dues aficions han tingut un comportament exemplar.

Després del partit vaig a anar a veure “El acantilado rojo”, tracta sobre una batalla entre l’exèrcit imperial xinès contra un exèrcit molt menor en número i recursos. Sabeu qui guanya? Idò guanya el petit, per què? Per l’ ESTRATÈGIA, pel coneixement del contrari i el medi , que és saber actuar en cada moment amb el millor que tens. Avui el Poblense ho podria haver fet millor,si més no guanyar,si aprofitar allò en que som bons i sabem fer bé.

Ha estat un mes molt dur pel Poblense: Baleares, Son Ferriol, CIDE tot seguits. Els resultats estaven cantats. Ara comença la seva lliga. Estic ben segur que ens donarà moltes alegries, com ho ha fet a la primera part de lliga.

Anaclet Dupuy per FÚTBOL BALEAR.


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.