Crónica Prebenjamín: Sollerense 6-0 At. Paguera

El colegiado con los dos equipos
El colegiado con los dos equipos

Alineacions:

Sollerense: Pere, Joan, Raul, Sergi, Miki, Dani, Tomás i Sami. També han jugat Alex, Carlos, Muntaner i Laura.

At. Paguera: Adrian, Marcos, Sanchez, Cristian, Cano, Hernandez, Miquel i Salom. També han jugat Javier, Oscar, José i Navarro.

Àrbitre: Francisco Javier Pino Salas. Perfecta actuació.

Gols: Tres gols per Tomás, dos per Miki i un per en Toni Muntaner.

Comentaris:

Avui a Sóller, el Sollerense pre-benjami, no ha donat opció a l’At. Paguera en cap moment.

Desde el primer minut, l’equip local ha fet una pressió asfixiant damunt l’equip de Paguera, no deixant-lo trenar cap jugada el joc en tot el partit.

Defensivament perfectes i amb una mitja de donava pilotes constantment als extrems i als deventers, les ocasión han anat arribant una darrera l’altre, aconseguint-se 6 gols, però que per ocasion hagues pogut esser un resultat d’escandol.

Molt be a la mitja en Miki, recuperant pilotes i distribuint el joc, a més de fer dos gols. En Tomás ha tornat esser un mal son per la defensa contraria entrant per banda esquerra i fent tres gols preciosos. En Carlos, avui ha estat molt participatiu i encara que no ha marcat a donat dos gols fets, demostrant una vegada més que quan hi posa ganes no hi ha qui l’aturi.

Partit molt complet del Sollerense, amb molt bon joc en equip, cosa que ha fet que l’At. Paguera no hagui fet cap xut a porteria en tot el partit, quedant els dos porters solleric inedits, el día en el que Toni Muntaner feia els anys i el celebrava fent un gol, molts d’anys Toni.

www.udsollerense.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.