Crónica Cadete: Manacor 3-2 At. Baleares

El Colegiado con los capitanes del partido
El Colegiado con los capitanes del partido

MANACOR : Leon, Sastre, Darío, Escalas, Galmés, Sansó, Estrany (Febrer, 64′), Abel, Adrian (Andreu, 54′), Pere Adrià i Manu.

ATLÈTIC BALEARS : Àlvaro, Miró, Jordi, Blai, Torres, Bueno, Ramis (Carlos Javier, 72′), Gonzalo (José Maria, 72′), Andrés (Xavi López, 72′), Àlex Mateo (Cristian Pérez, 76′) i Josele.

ÀRBITRE : Gustavo Tirado Montilla.

AMONESTACIONS : Escalas (52′) pel Manacor i Andrés (22′) , Bueno (66′) i José Maria (80′) per l’Atlètic.

GOLS :

0-1 (46′). Falta que llença JOSELE, el porter Leon i un defensor es fan un embolic i la pilota entra a dins la porteria.

0-2 (48′). Una altre falta que Josele envia a l’àrea, Galmés desvia cap a la seva porteria, la pilota va al pal després d’una gran aturada de Leon, i ÀLEX MATEO marca a porteria buida.

1-2 (53′). Falta directa que ABEL transforma per damunt la tanca defensiva.

2-2 (66′). Falta que Manu envia a l’àrea i DARÍO, amb el cap, iguala el partit.

3-2 (80+2′). Falta que Abel envia a l’àrea i PERE ADRIÀ, amb el cap, supera els defensors i la sortida en fals d’Àlvaro.

COMENTARI:

Gran partit el que es va veure a Na Capellera, en una nit fresca de temperatura però molt calenta dins el terreny de joc. El Manacor va conseguir in-extremis una victòria vital, què el permet igualar a l’Atlètic Balears en el 2on lloc de la classificació, tot i que els de la via de cintura mantenen la posició, ja que tenen guanyat el golaveratge directe.

El partit es va desenvolupar a un ritme alt, els dos equips varen apostar per un joc molt físic, intentant imposar-se al mig camp i evitant cometre errades en defensa. Això va fer que la 1a part fós molt igualada, cada pilota es lluitava com un tresor i les oportunitats eren escases. Per un costat Josele i Sastre, i per l’altre Miki Miró i Pere Adrià, tenien disputes individuals espectaculars. Àlex Mateo va poden avançar els visitants amb un gran tir llunyà que aturà bé Leon, i Escalas va rematar un córner per damunt el travesser quan pareixia que era més fàcil marcar. Una gran jugada d’Adrian amb rematada final de Manu, va fer lluir Àlvaro just abans d’arribar al descans amb l’empat a zero inicial.

La 2a part es va iniciar amb el mateix guió, però ràpidament va canviar. Les errades individuals a pilota aturada, es varen pagar molt cares, ja que els dos equips son molt perillosos en aquest concepte. L’Atlètic es va avançar amb dos gols en 10′ i pareixia que el partit estava sentenciat. Però el Manacor ho va seguir intentant, i el gol de n’Abel va fer creure en el miracle. Amb l’entrada de n’Andreu i en Febrer, ho va posar tot dins el camp, i es va llençar a l’atac sense complexes. Després de l’empat tot era possible; una contra de Josele i un tir de José Bueno que va aturar Leon, varen poder tornar avançar als visitants. Pel Manacor, un remat de cap de Sastre va pegar a la part posterior del pal.

Al darrer minut va arribar la polèmica. Manu, amb possible fora de joc, va superar la defensa per velocitat, entrà dins l’àrea i superà amb un dribling sec al seu defensor, que li va fer un penalt com una casa de pagès. Ho va veure tothom menys l’àrbitre, que no se sap en què estaria pensant. Però, vés per on, la jugada acabaria amb una falta al mig camp, que suposaria el gol de la victòria de l’equip local, un gol marcat pel debutant Pere Adrià.

En resum, un partit dels que fan afició, dels que ens agradaria veure cada setmana. Ara hi ha una aturada en la lliga, ja que la selecció balear se’n va cap a Madrid per disputar la segona fase del campionat de seleccions territorials. Des d’aquí volem desitjar sort als jugadors seleccionats i a l’equip tècnic, encapçalat per Joan Nebot.

MJM para Fútbol Balear

Fotos S. Ginard

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.