Crónica Prebenjamín: Calvía 2-2 Sollerense

El Sollerense se lleva un valioso empate de Calvía
El Sollerense se lleva un valioso empate de Calvía
Alineacions:

Platges de Calvia: David, Conor, Jean, Cole, Regan, Isaac, Blazquez i Garcia. També han jugat: Antoni, Ivan, Mihai i Ramiro-

Sollerense: Pere, Joan, Raul, Sergi, Miki, Tomás, Carlos i Dani.

També han jugat: Marc, Padi, Alex i Sami.

Àrbitre: Mario Marin, perfecte.

Gols: Per el Platges de Calvia han marcat Blazquez i Antoni. Per el Sollerense, Dani i Miki.

Comentari:

Bon partit el presenciat avui demati al municipal del Santa Ponsa. Lluitat desde el primer minut fins al darrer.

El primer quart ha estat un toma i daca, sense un dominador concret, arribades perilloses per els dos equips i una pilota al pal de Tomás per part del Sollerense, que hagues pogut suposar el 0-1.

El segon quart ha estat de domini complet local, conseguint dos gols en pocs minuts, posant el dos a zero al marcador. La defensa sollerica s’ha vist sorpresa per l’allau d’arribades dels calvianers i ha vist com el partit se les hi posava molt costa amunt.

Al tercer quart el Sollerense ha reaccionat, atacant de valent la porteria local, encara que sense sort i el Platges en rapids contra atacs molt ben trenats creava molt de perill. Ses ocasions seguien arribant sobre tot per part sollerica i el joc començava a ser el de costum, amb molt domini. Ja quasi al darrer minut Dani, consegui encetar el marcador per els sollerics i donava amb aquest gol anims a tot l’equip que celebrava el gol com una pinya.

Al darrer quart, el Sollerense ha llevat un defensa, pasant a jugar en dos i ha posat un jugador més a la mitja, per dominar clarament aquesta zona del camp, pressionant molt la sortida de la pilota per part dels locals i aixi robar sa pilota i crear ocasions de gol rapides. Era una aposta arriscada, ja que l’equip local contra atacava molt bé. Però al partit s’acabava i s’havia d’arriscar.

Aquest canvis han donat fruit i el domini solleric s’ha fet constant arribant moltes ocasions de gol i aixi al temps de descompte i despres de molt xuts a porteria Miki, avui capità de l’equip consegui un merescut empat.

Un 10 per l’equip que no ha donat mai el partit per perdut i destacar la lluita de Miki al mitg del camp, de Dani a la deventera i un dissabte més les perillosisimes incursions per la dreta de Sami, una autentic mal son per la defensa calvianera.

www.udsollerense.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.