Crónica Cadetes 2ªReg.: Petra 4-1 Collerense

Salida de ambos equipos con el arbitro al terreno de juego
Salida de ambos equipos con el arbitro al terreno de juego

Alineacions:

U.E.Petra: Salas, Duro, Bauzà, Gil, Estelrich (Nepola, 65′), Bauzà F (Jordà, 40′), Company, Muñoz, Català, Pou (Gómez, 76′), Mas (Font, 26′)

Collerense: García, Tomàs (Perello, 71′), Carbonell, Esparon, Díez, Lastra (Vergara, 60′), Guardiola (Tomàs, 69′), Ochoa, Lastra M, Bonet, Pons

Gols: (1-0). Min.19. Gil treu una falta des del mig del camp i la pilota entra directament per l’esquadra sorprenent Garcia que no l’agafa bé. (2-0). Min.27.- Joan Bauzà remata de cap una pilota dins l’àrea superant al porter per alt. (2-1). Min.60.- Pons recull una pilota llarga que bota en mig del camp que supera la defensa i de cap marca per damunt de la sortida de Salas. (3-1). Min. 66.- Bauzà remata dins l’àrea petita desprès d’un rebuig. (4-1).Min.70. Bauzà de bon remat de cap superant el porter i defenses desprès de treure una falta.

Àrbitre: Joan Prats Martí. Bona actuació amb alguns errors puntuals.

Targetes: Grogues per Pou i Font del Petra i també per Esparon, Tomàs, Lastra, Carbonell i Pons del Collerense. Vermella per doble amonestació a Esparon del Collerense.

Comentari:

Victòria clara del Petra davant del tercer classificat d’aquest grup . Desprès de la contundent derrota de la jornada anterior davant del líder, avui s’ha vist un Petra amb ganes de jugar i amb una imatge molt diferent.

A la primera part l’equip local ha sortit ben posicionat, controlant el joc i no deixant gaire espai als visitants. Desprès d’algunes arribades sense massa perill, Gil ha sorprès tothom quan ha xutat una falta des del mig del camp que no ha aconseguit agafar el porter visitant. Poc desprès, en una altra de les arribades locals, Joan Bauzà (infantil) remata de cap superant al porter. Amb el 2-0 , els locals s’han trobat còmodes. El Collerense ha arribat en alguna ocasió però tant la defensa com el porter locals s’han mostrat segurs darrera.

A la segona part el Collerense ha sortit amb ganes de demostrar alguna cosa més i el Petra ha mantingut el seu nivell. Al minut 60, Pons aprofita una pilota que bota enmig del camp superant a la defensa avançada i supera de cap la sortida de Salas per posar el 2-1. Els visitants s’han vist durant alguns minuts amb opcions d’empatar però el Petra no ha tengut por de seguir lluitant , encara que moltes de les seves jugades eren aturades amb falta. L’àrbitre però, ha evitat que la situació no anàs a més mostrant algunes targetes. Als pocs minuts Bauzà ha sentenciat amb 2 gols posant el 4-1.

En resum, un bon partit dels locals que avui si han jugat com un equip, ben dirigits des de la banda, amb ganes i força, superant a un rival que avui s’ha mostrat inferior.

JS para Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.