Importante victoria a domicilio del Manacor

Alineacions:

Pollensa: Marc, Ramon,  Joan, Bartomeu, Antoni, Carlos, Marc, Joan, Sebastià, Josep i Armando.

Tambe han jugat: Bartomeu, Mateu, Leo, Guillem i Michael.

At. Manacor: Alexis, Rodrigo, Sergi, Marc, Alex, Josep, Bordal (Federico minut 68), Xavier ,Guillem, Pedro ( Dani minut 74), Joan carles.

Gols: 1-0 Bartomeu (minut 15), 1-1 Joan Carles (minut 60), 1-2 Pedro (minut 70).

Comentari:

Treballat partit del jugadors d’en Joan Vidal i primera victòria fora de Na Capallera i valuosos 3 punts per poder anar remuntant posicions, basat en una notable col.locació dins el camp.

Tot i que al descans l’Atlètic Manacor anava perdent, el marcador no reflexava els mèrits dels 2 equips ja que els manacorins durant la primera part han disposat de 3 clares ocasions de gol i l’única ocasió clara del Pollensa ha entrat.

La segona part del partit l’equip manacorí ha intensificat el seu domini per intentar capgirar el marcador i fruit d’una gran jugada colectiva ha arribat l’empat. El gol ha donat ànims al jugadors manacorins i fent una gran presió el mig del camp han anat embotellant el Pollensa, equip que ha anat bassant el seu perill en contraatacs, ben resolts per la defensa visitant.

A la sortida d’un corner gràcies a la presió de l’At. Manacor han aconseguit el 2on gol. A partir d’aquest moment els manacorins han refredat el partit, intentant controlar la pilota