Crónica Alevín: Poblense 0-6 Son Ferriol

Poblense:Macià Bennassar, Rafel Reynes, , Rafel Bal.le, Joan Serra, Josep Garcia, Pere Antoni Dupuy, Francesc Bennassar, Joan Mir, Marcos Sánchez, Pere Miquel Soler Cantallops ,Joan Jaume Torrandell.

Canvis realitzats: Sebastià Socias , Bernat,Miquel Serra, Marc Gelabert, Raul Garcia.

Son Ferriol: Antoni Martorell,Guillermo Chagartegui,Antonio Espigares, Tomás Linde, Ulises Ginela, Alejandro Gómez, Antoni Vanrell, Adrián Rueda, Sergio Romero, F.Alejandro Navalón, Antonio J. Expósito

Canvis realitzats: Cristian Alba, Oscar Morales, Félix Yague, Francisco Comas, Aina Torrens..

Gols : UD POBLENSE : (0) ATL. SON FERRIOL (6) Ulises Ginela (1), Antoni Vanrell (1), Sergio Romero (1), F.Alejandro Navalón (3)

Àrbitre: Jorge Alejandro Cordero Mandilego. Bona actuació.

Comentari:

Quan s’ha acabat el partit m’han dit: “No importa posar res”. Això reflexa la gran superioritat del Ferriolense durant tot el partit.

Per fer front a un equip així s’ha de tenir un dia inspirat, i avui el Poblense no l’ha tingut, n’hi ha prou en dir que en menys de dos minuts ja perdia en el marcador.

La primera part ha estat un monòleg del Son Ferriol amb contraatacs esporàdics del Poblense sense perill. Ha acabat la primera part amb 0-4 i aquí el partit.

A la segona part el Son Ferriol s’ha dedicat a controlar i matar el joc. Encara així han augmentat el marcador en dos gols. La acció més perillosa del Poblense ha estat un travesser d’una treta de falta directe.

El Atl. Son Ferriol, és en diferència, el millor equip que ha passat per Sa Pobla.