Crónica Juv. 1ª Reg: Margaritense 3-0 Pollensa

El Margaritense vence al Pollensa
El Margaritense vence al Pollensa

Partido adelantado a la jornada del próximo fin de semana.

Margaritense: Biel Salas, Johnny (Rabah), Toni del Olmo, Bennassar, Marcos, M.A. del Olmo (Pastor), Amengual, Capó, Curient (Victor), Calero i Alòs.

Pollença: Joan Planas (Joan Cifre), Cerdà (Moreno), Xumet, Cifre, Cabanellas (Joan Vives), Juan, Ricki, Sebastià Morro (Llobera), Josep Vives (Rafel Morro), Llompart i Cosme.

Àrbitre: González Caballero. Bona actuació del jove col·legiat a un partit complicat. Amonestà als locals Toni del Olmo, Johnny i Calero i als visitants Llompart, Cerdà i Llobera. Expulsà al visitant Cosme per doble amonestació al minut 71.

Gols: 1-0, min. 4-. Calero. 2-0, min. 11-. Amengual. 3-0, min. 43-. Marcos.

Comentari:

El Margaritense ha aconseguit una important victòria davant el Pollensa per seguir escalant posicions. El conjunt dirigit per Miquel Pérez va deixar el partit resolt a la primera part amb un contundent 3-0 amb una gran sortida de l’equip local, que es va posar 2-0 als 11 minuts. A partir d’aquí, el domini va ser del Pollença, sense crear gaire perill a la portería local, mentre que el Margaritense aprofitava qualsevol pèrdua de pilota del Pollença per crear perill. Poc abans d’arribar al descans, Marcos establía el que siria definitiu 3-0.

A la segona part, el conjunt visitant va ser capaç de ser l’amo i senyor del partit, perdonant varies ocasions clares per reduir distàncies al marcador. El Margaritense va baixar moltíssim el seu nivell, malgrat que també va tenir diverses ocasions per augmentar la diferència al marcador en contra de la defensa adelantada del Pollença.

De la Vila para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.