Crónica Cadete 2ª Reg: S. Marçal 4-1 At. Manacor

Partit ajornat de cadets 2ª regional grup A, jornada 20

S. Marçal : Ruben, lluis, Joaquin, Arturo, Achmai, rafel, Pedro, Kierso, Josep, ferrer, Socies,

També jugaren, Pedro, Jesus, Angel i Bartomeu.

At. Manacor: Alexis, Federico, Rodrigo, Marc, Alex, Josep, Xavier, Pedro, Guillem, Antoni, joan Carles,

També jugaren, fèlix i sergi.

Gols: minut 10(1-0), minut 20 (1-1), minut 49(2-1), minut 78(3-1), minut 80(4-1)

Comentari:

Partit disputat al camp municipal de Son Caulelles. El partit comença fret com la temparetura del vespre però a la primera jugada per la banda dreta del s. Marçal als 10 minuts arriba el primer gol. Els manacorins dominen el partit sense fer ocasions de gol , però amb una gran jugada colectiva arriba l’empat a 1. Al final de la primera part l’arbit treu targeta groga al porter visitant per protestar una falta.

La segona part comença calcada a la primera i als 9 minuts una altre jugada per banda dreta arriba el 2-1. El manacor torna agafar el comandament del partit i amb un contratac dels locals l’arbit expulsa el porter visitant,mostrant-li una rigurosa targeta groga per una topada amb un davanter local i per tant el manacor queda amb 10.

Tot i jugar amb 10 el At.Manacor o ha provat sense puntaria i amb 2 contratacs els 2 darrers minuts arriben 2 gols més dels locals.