Crónica alevín: Poblense 1-2 Baleares

El arbitro con  los dos capitanes
El arbitro con los dos capitanes

Alineaciones:

Poblense: Macià Bennassar, Bernat Cantallops, Rafel Reynes, Sebastià Socias, Rafel Bal.le, Joan Serra, Pere Antoni Dupuy, Francesc Bennassar, Joan Mir, Marcos Sánchez, Pere Miquel Soler.

Canvis realitzats: Joan Jaume Torrandell ,Miquel Serra, Marc Gelabert, Josep Garcia , Raul Garcia.

Baleares: Joan Nicolau, Fernando Pérez, Miquel Garcías, Lluís Ribas, Pere Bauzá, Joan Sorell, Jesús Requena, Angel Llull, J.C. García, Francisco Coll, Alberto Sampedro.

Canvis realitzats: Victor Murillo, Bruno Prohens, Raúl Aragón, Miquel Ramón, Rotger Guevara.

Gols :Marcos Sánchez y  Angel Llull per el Baleares, Francisco Coll per el Poblense

Àrbitre: Jorge Martínez Banús. Bona actuació.

Comentari:

Ha començat el partit bé pel Poblense. Als cinc minuts ja guanyaven per un gol de Marcos Sánchez d’una treta de corner. Tota la primera part ha sigut igualada, amb ocasions pels dos equips. Al final de la primera part, les ocasiones més clares han sigut favorables al Baleares, de tal manera que ha estat un respir pel Poblense anar al vestidor.

A la segona part ha començat molt fort el Baleares, s’ha vist ben aviat recompensat amb el gol de l’empat. Tot seguit una treta de porteria del Poblense amb pilota controlada provoca una intercepció de la davantera del Baleares que no perdona i marca. No és la primera vegada que el Poblense té problemes amb les tretes de porteria.

Intenta la davantera poblera acostar-se a la porteria balear, però es troba amb una defensa molt forta i agressiva, difícil de superar en el cos a cos i només superable en velocitat. Les trobades entre el davanter Dupuy i el central Garcías han tret xispes. L’àrbitre ha recriminat al central una forta entrada a Joan Jaume.

Mentrestant el Baleares, aprofitant-se de la necessitat poblera d’avançar línies, també ha tingut les seves oportunitats, no tan clares com les de la primera part.

Al termini del partit, el Baleares intenta de totes maneres que el temps passi aviat i el poblers que no acabi. Finalment, els de Ciutat es porten els tres punt de manera molt treballada, amb un Poblense combatiu, més culpable d’haver perdut el partit per l’errada en el segon gol que no per la efectivitat demostrada pel Atl. Baleares . Felicitats al Atl. Baleares per la victòria i a tots els al·lots per la entrega que han fet durant tot el partit i fer-nos gaudir d’un gran matí de futbol.

Anaclet Dupuy per Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.