Crónica 1ª Reg: Porto Cristo 2-1 CDA Llubí

El Porto Cristo vence al Llubí

Alineacions

Porto Cristo: Cuesta, Rios, Romero(Granados), Acuñas, Sergio Creo, Mañas, Francisco Creo(Vecina), Chisaguana(Luis Heredia), Huerts, Cabrer, Gonzalez.

CDA LLubí: LLorenç, Guardiola, Bauçà, Olive(Biel Martí), Alorda, Muli, David Martinez, Pep LLuis, Figuerola, Alex(Rissos), Dario(Socias).

Arbitre: Sr Gordo Martinez, auxiliat per Ferrer Nonell i Jimenez Yustos. Mala actuació i molt mal asistit, sobetot per Ferrer Nonell que l’ha induit en multiples errades,perjudicant de forma notòria l’equip visitant.

Targetes: Mañas, Vecina, Rios, Cabrer, Granados i doble a Gonzalez per part del Porto Cristo i a Bauçà, Guardiola i Pep LLuis per part del CDA LLubí.

Gols: 1-0, Heredia,min 28, 1-1,Dario,min 49, 2-1,Heredia, min 71

Crònica

Inmerescuda victoria del Porto Cristo davant un LLubí que ha tengut nombroses ocasions per endurse’n els tres punts cap a ca seva.

Els primers vint i cinc minuts de partits han estat molt avorrits,amb dos equips que pareixia qu no havien jugat mai a futbol, sense crear cap ocasió de gol ni jugar la pilota.

I ha estat al minut 28, aprofitant una badada defensiva de l’equip visitant a un corner, quan ha arribat el primer gol local, que ha marcat Heredia. Els jugadors llubiners han pasat a dominar per complet el partint cercant el gol amb ansietat, i tres minuts mes tard ha arribat una clara ocasió per Dario, que no ha aconseguit marcar.

El mateix jugador ha tengut fins a dues ocasions mes per poder empatar el partit abans del descans pero la pilota no volia entrar. Miquel Guardiola després d’una gran rematada en planxa de cap, tambe hagues pogut establir l’empat.

Després del descans ha seguit la mateixa tònica, amb un LLubí llançat cap acercar els gols i un Porto Crsito que només intentava capejar les envestides llubineres com podia.

Jugada per banda de Pep LLuis, la penja i allà estava preparat Dario, que aquesta vegada no ha deixat escapar l’empat amb una precisa volea que arribava al fons de la porteria.

I aqui han vengut els millors minuts llubiners,pareixia que el gols caurien un darrera s’altre. A una gravisima errada de l’asistent Ferrer Nonell, que incomprensiblament ha aixecat la bandera, quan Dario ja havia sortejat la sortida del porter Cuestas, i se trobava totsol davant la linea de gol.

Els portenys estaven desapareguts del partit, en tota la segona part no s’havien acostat a la porteria defensada a la segona part per Tòfol, que havia substituit al lesionat LLorenç al descans, però al minut 71, errada defensiva del LLubi que aprofita Heredia per establir el 2-1 amb el qual s’arribaria al final del partit.

A partir d’aqui els locals s’han dedicat a defensar el resultat i els llubiners ja han atact mes amb el cor que amb el cervell, desmoralitzats, després de veure com sels escapaven tres punts per els quals havien lluitat de valent i tot pareixia indicar que sel’s endurien .

Pero el futbol te aquestes coses i a vegades no guanya qui mes s’ho mereix sino qui marca mes gols com ha estat els cas avui a Ses Comes.

El Porto Cristo que cupa la desena plaça amb 36 punts i el CDA queda a la sisena plça amb 41 punts, pero amb un partit mes,i a la espera dels resultats d’avui.