Crónica Juv. 1ª Reg: Felanitx 1-3 Margaritense

LOs capitanes con el arbitro del encuentro
LOs capitanes con el arbitro del encuentro

Alineaciones:

Felanitx: Oliver, Risco, Ruiz (Narcisse), López, Perelló, Rigo, Martín, Salguero, Barceló, Mascaró i Caldentey.

Margaritense: Biel, Johnny, Del Olmo, Bennassar, Marcos, Miquel Ángel (Calero), Amengual, Capó, Curient, Victor (Rabah) i Alòs.

Àrbitre: Coll Pérez. Bona actuació del jove golegiat. Amonestà als locals Rigo i López i als visitants Bennassar, Capó i Curient.

Goles: 0-1 Min. 23-. Alòs remata al segon pal un córner pentinat al primer pal per un contrari. 1-1 Min. 39-. Caldentey retalla dins l’àrea i coloca la pilota al segon pal, sense que Biel pugui fer res. 1-2 Min. 73-. Curient aprofita el rebot d’un tir al pal de Rabah, després d’una gran intervenció d’Oliver. 1-3 Min. 84-. Alòs penja una falta des del seu camp i amb el fort vent i després d’un bot dins làrea, supera a Oliver.

Comentario:

Partit condicionat pel fort vent que hi ha hagut en Es Torrentó de Felanitx entre el conjunt local i el Margalidà que ha acabat amb una justa victoria visitant tenguent en compte les ocasions d’un i l’altre equip.

La primera part, amb vent a favor del Felanitx, el conjunt local ha tengut molta presencia a camp del MArgalidà, però sense tenir ocasions clares de gol. En canvi, el conjunt visitant ha desaprofitat un mà a mà de Curient, que han tret sota pals els defensors felanitxers. Poc després arrivà el gol visitant a la sortida d’un córner. El conjunt local aconseguí empatar després d’un mal refús de Capó i un gran retall de Caldentey crusant la pilota al segon pal. Amengual desaprofità un altre mà a mà amb oliver, on Perelló ha salvat sota pals una altre vegada.

La segona part, ha començat amb un Felanitx més incisiu, malgrat que tenia el vent en contra i amb una ocasió, al refús d’un córner, epr posar-se al davant del marcador. Però han estat els de Santa Margalida els que s’han adelentat, després d’una jugada individual de Rabah que acaba al pal, Curient agafa el refús, Oliver fà una excepcional aturada, però no pot amb el segon refus de Curient, que estableix l’1-2 al marcador. Alòs arrodonir el resultat final amb un gol des del mig del camp amb la col·laboració d’Oliver.

Servalls, per Futbolbalear.

Fotos O. Riera


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.