Cap de Llevant 1-1 At. Jesús

Cap de Llevant
Cap de Llevant

El Cap de Llevant femení aconsegueix empatar en un partit on les visitants tenen moltes ocasions per avançar-se al marcador. Les jugadores d’en Félix demostren un gran coratge i actitud durant tot el partit.

En la primera part les fèmines del Cap de Llevant aconsegueixen empatar després del gol visitant, el partit pareixia que havia de ser per l’At. Jesús perquè gaudia de ocasions més clares, però l’equip serverí es converteix en un mur insuperable. Acaba 1-1.

En la segona la cosa no canvia per l’equip de Eivissa que segueix envestint la porteria de Carol, però el Cap de Llevant no només és un mur sinó que també té les seves ocasions i a punt està de marcar en els darrers minuts del partit. Finalment tot acaba en empat.

www.capdellevant.net

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.