El Partit Popular de sa Pobla proposa una actuació urgent al mal estat del camp de gespa artificial municipal

Desperfectos en el campo de Sa Pobla
Desperfectos en el campo de Sa Pobla
El PP de sa Pobla vol denunciar el mal estat en que es troba l’únic camp de futbol de gespa artificial amb el qual compta l’Ajuntament de sa Pobla. Aquesta instal·lació municipal és usada setmanalment per més de 300 jugadors de totes les edats.

D’aquesta manera han expressat la seva queixa moltes de mares i pares davant una situació límit, tal i com constaten les imatges adjuntes, i que des de fa dos anys no s’ha destinat ni un euro per al seu manteniment per part de l’Ajuntament de sa Pobla.

Així doncs, resulta evident el mal estat que presenta aquesta instal·lació, en la qual es disputen partits de competició oficial, a part de ser un camp d’entrenament, i la perillositat que suposa per als diferents equips que disputen els seus partits en aquest camp de futbol.

Des del grup de regidors del PP es vol denunciar aquest fet i molt més, quan en el darrer plenari ordinari el regidor d’Esports – el Sr. Guillem Crespí – va reconèixer que durant tot el 2009 no s’havia fet cap tipus d’inversió en el seu manteniment i es cercava una empresa des de llavors.

Davant la deixadesa al llarg d’aquest temps per part de l’equip de govern, el portaveu Biel Serra demana “una actuació prioritària i urgent del camp deguda la seva perillositat”. A la vegada, afirma: “Aquest projecte hagués pogut ser inclòs dins els projectes del Plan E (més d‘1.300.000€), recentment aprovats per Junta de Govern i sense comptar amb les propostes del PP, i no s’ha fet res al respecte, tot i el risc i la perillositat que suposa”.

PP Sa Pobla

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.