F. Sala: Alcudia 10-6 Cap de Llevant

El Cap de Llevant pierde en Alcudia
El Cap de Llevant pierde en Alcudia

Tercera derrota del Cap de Llevant en lliga. L’Alcúdia allunya al Cap de Llevant dels quatre primers classificats i el deixa aïllat en la cinquena posició.

Durant la primera part els dos equips varen tenir moltes ocasions, per una part l’Alcúdia va fer 2 pals, per l’altra el Cap de Llevant va fallar dues ocasions molt clares. L’Alcúdia s’avança en el marcador, però l’equip serverí reacciona marcant 2 gols i capgirant el marcador. Hi trobam 2 jugades molt polèmiques on els àrbitres xiularen una sessió inexistent al porter de l’equip de Son Servera i donaren un gol vàlid per l’Alcúdia quan abans havia estat falta a un jugador del Cap de Llevant. Finalment, el resultat s’iguala 3-3 i acaba aquesta meitat.

En la segona meitat, la cosa pintava bé pel Cap de Llevant perquè l’Alcúdia es posa aviat en 5 faltes i el resultat era de 4-5. Però arriba una altra jugada polèmica on un jugador de l’Alcúdia cau totsol quan es gira i l’àrbitre senyala falta a prop de l’àrea, aquí és quan l’Alcúdia treu aviat per marcar tenint un jugador estès al terra. La qüestió és que el resultat es posa 5-5. A partir d’aquí el Cap de Llevant perd el nord, no enllaça jugades col·lectives i perd pilotes absurdes. Llavors l’equip alcudienc s’aprofita de la situació i marca 5 gols de contratacs letals.

El partit acaba 10-6 per l’Acúdia, l’equip serverí ha de seguir sumant i esperar que els equips de la zona alta de la classificació perdin punts.

Font: www.capdellevant.net

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.